sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

auringonpistos kera kärynneen ihon!

Tänään aamu alkoi jo 6.15 ja lenkkipolulla oltiin noin puol 7 jälkeen! :) Puol 8 aikaan alettiin siirtyä Sepänaukiolle kirpputorille myymään siskon kanssa!

Päivä oli ihan super aurinkoinen, mikä lahjoitti mulle sitten kivat punaset palamisrajat ja näköjään auringosnpistoksen! Ennen en tosiaan oo saanu pistosta ja palamiseltakin oon välttyny  suomenkesissä. Mikä siinä on, että kerrankin kun ei ota tarkotuksella aurinkoa niin palaa?:D

Sain myytyä pari paitaa ja itselleni ostin takin ja kengät sitten viileämmille päiville. ;) Takki oli kokoa S ja XS olisi ollut ehkä parempi, hui! :) Kaupungilta tuli myös ostettua ihana vyö, joten nyt on taas vähän hemmoteltu itteään. ;) Jos joku Jyväskyläläinen muuten tietää, missä on hyvillä juoksukengillä kunnon hintahaloot niin mulle saa antaa vinkkiä! Plussaa on tietty söpöt kengät, millä vois vaikka kaupassakin viittiä käydä. ;)

Tänään tosin jäi sitten liikkumiset aamulenkkiin, kun tämän pistoksen takia ollut aika heikko olo ja vasta äsken raahauduin suihkuun ja nyt oonkin menossa taas nukkumaan.. jes! :D Huomenna olisi tarkoitus heräillä puol 9 aikaa lenkille, että ehdin syödä ennen klo 10 shape-tuntia, kun tämänpäivän shape jäi nyt väliin (oli siis Zumban tilalla, jos joku porttilainen ihmettelee, että mitä se nyt höpisee. :)

Nyt tämä neiti alkaa nukkua, jos huomenna jaksais tehdä jotakin. Öitä! :)


2 kommenttia:

  1. Jos tiedät mitä kenkämallia ja kokoa haet, niin suosittelen tilaamaan startfitness.co.uk:sta. Isäni säästi juoksulenkkareissa kolmanneksen hinnasta kun tilasi sieltä. Itse oon tilaillut sieltä kaikenlaista vaatetta, kun saa suomen hintoja edullisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos tosi paljon vinkistä! :) Pitääkin mennä sinne kattelemaan kun aika sallii!

      Poista