tiistai 31. heinäkuuta 2012

Puutuminen ihanasta helteestä

Mä haluun sanoo alkuun, että oikeesti rakastan hellettä ja näitä kelejä enemmän kuin mitään! Ainut miinus on vain se, että väsymys saattaa iskeä yhtäkkiä ja tuntuu, ettei vesi oikein riitä juomaksi. Niimpä pepsi maxia on uponnut hellepäivien ajan 2-3l. Hyi mua!

Jotenkin silti tuntuu, että light limsa helpottaa oloa. Vettäkin tosiaan menee varmaan päivässä 5litraa. Mulla on kokoajan jano! :D Nytki join pepsi maxia joku 4dl ja ajattelin vielä 5dl juoda vettä päälle, ennekun lähen kaupoilla käymään.

Tänään antauduin sitten 30min päikkäreille ja äsken kömmin ylös, sillä luvassa on spinni klo 17.30, jos tästä piristyn ennen sitä, mitä kovasti toivon! Liikunta kuitenkin hetkeksi helpottaa oloa, kun muistaa vain tosiaan juoda hyvin. :)

Huomenna kyllä menen aamulenkin ja aamupalan jälkeen heti salille. Paljon mukavampi liikkua heti aamusta, kun tämä helle ei ole puuduttanut mua kokonaan!

Tänään olisin halunnut kovin spinniin ja coreen aamusta, mutta työhaastattelu sen esti, siksi vasta nyt illasta spinni. :) Shapeen piti alunperin tänäänkin mennä, mutta siihen olen varmaan liian väsyksissä. Mutta jotain pitää saada tehdä!

Turvotusta on myös noista pirun hapoista (vaikka melkein kaikki oli tuosta 1.5l pullosta lähtenytkin) ja vedenkin juonnin takia uskoisin? Vessassahan on ihanaa ravata 30 min välein! Ainakin aineenvaihdunta luulis hyrräävän hyvin! ;)

Onko teihin helle vaikuttanut väsyttävästi? Mikä teidän piristyskeino on? Entä jaksatteko mennä liikumaan näin kuumina päivinä?

8 kommenttia:

  1. KUMPA ITEKKIN PÄÄSIS LIIKKUU. :( ollu flunssassa niin ei uskalla ettei tule mitään pahempaa sitten :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssasssa?? Voi ei, pikaisia paranemisia! <3 Ja nyt vaan rauhassa kropalle lepoa, niin paranet nopeammin. :) Onko ollut ihan kuumetta?

      Poista
    2. ei oo ollu ! Ihan hyvä vaan ettei oo ollu mut kauhee kurkkukipee ja nuha. :( kauheita vierotusoireta ku viikko sitten oon päässy salille!! koittaispa jo terveet päivät :)

      Poista
    3. Kyllä ne koittaa pian! Pidän peukkuja!:)

      Poista
  2. Ite en jaksa juosta noin kuumalla. Oon vaan kiltisti tyytynyt kävelyyn tai johonkin sisätilaharjoitukseen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No okei, mullakin on enempi hölkkää ja huomaa että sykkeet on alempana, mutta silti hiki tulee. Ei siis ihan niin rehkimistä mitä keväällä. Tosin salilla ja ilmastoiduissa tiloissa vedän sitten lujaa. ;)

      Poista
  3. Muista kuitenkin pitää kohtuus myös tuossa juomisessa! Jos juot liikaa niin munuaiset ei pysty suodattamaan sitä ja tällöin kaikki entsyymiarvot ym laskee. Kokeile sekottaa vaikka vähän suolaa veden joukkoon tms! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oon jo nyt rajottamassa.. mutta ostin nyt vissyä nii luulis sen toimivan. :) ei pikku pönötys haittaa jos sillä saa tälläset helteet! <3

      Poista