torstai 12. heinäkuuta 2012

Kesäkurpitsa- vaihtoehto pastalle

Itse en ole pastan fani, mutta joillekkin siitä luopuminen on kova pala. Täytyy kyllä myöntää, että pastan rakenne on hyvä!

Muutenkin halusin kokeilla jotain muutakin kuin lämpimiä/kylmiä kasviksia ja lihaa, niimpä päätin kokeilla kesäkurpitsapastaa jonka ohjeen muuten otin Monnan blogista!

Ajattelinkin antaa nyt hyvän kiertää ja avarran teillekkin nopeasti mitä on kesäkurpistapasta!

Tarvitset kesäkurpisan ja juustohöylän! Sitten vain höyläät liuskoja kesäkurpitsasta ja isket pannulle. :) Mä lisäsin sekaan vielä uutta sipulia ja chilitomaattimurskaa! (seuraavan kerran teen kyllä tomaattikastikkeen itse, nam!)

Kannattaa muuten varoa, ettei kesäkurpitsa pala, mulle melkein kävi niin! Siivuistahan tulee niin ohuita. Eli ainakin nopeampaa tehä kuin pasta jos ei muuta!;)

DISH mikä annos!


Oli kyllä ihana syödä pitkästä aikaa "pastaa" lihan ja salaatin kera. Tosin en jaksanut todellakaan syödä kaikkea! Innostuin liikaa kun katoin hienoa raflaohjelmaa.. :D Ravintoloidenhan annoksia harvemmin jaksan syödä ja nyt tein sellaisen ihan itse. Tyhmä mikä tyhmä. ;)

Jatkossa aion kokeilla myös valkokaalin keittämistä suolavedessä! Siitäkin sitten postailen, että kumpi vie voiton!

Onko tämä teistä ihan mahoton vaihtoehto pastalle? Mä ainakin suosittelen, rakenne oli niin hyvä, makua tietenkään unohtamatta! ;)

6 kommenttia:

  1. Kerro miten syöt päivän aikana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, olisiko se vähän huono kertoa.. mulla kuitenkin on oma henkiläkohtanen ruokaohjlema tän dieetin aikaan ja se ei sovi kaikille. Sitten voin kertoa, kun saan syödä vapaammin. :)

      Poista
  2. Mulla taitaa olla joku kesäkurpitsan loppu tuolla jääkaapissa! Pitää varmaan testata lounaalla tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä! Tuu kertoon sit mitä olit mieltä!:)

      Poista
    2. En päässyt testaamaan, kun ei löytynyt kesäkurpitsaa enään mistään :D taisin syödä sen tiistaina! Testaan kyllä joskus myöhemmin :)

      Poista