sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Herääminen siihen, että on laihtunut!

Nyt seuraa aika tunnetäytteinen video. Hyvä ettei kyyneleet valuneet! On ihana huomata itekkin tuloksia vaatteiden kautta! En nyt tosiaan muista shortsien ostopäivää, mutta silloin oli ne aurinkoiset kelit! Kesäkuussa kuitenkin, joten tiedä sitten, onko ostopäivästä edes kuukautta!! Projektin olin jo alottenut tuolloin ja tulokset huomasin itekkin. Nykyään niitä on vaikeampi huomata ja siksi onkin niin tuneikasta huomata, että tuloksia tulee kokoajan kun vain antaa kaikkensa ja ei turhaa stressaa!


Tosiaan tein videon muodossa, että muistan sitten itse äänestäni, kuinka innoissani olin. Tekstin kautta on vaikeampi välittää.. :)

12 kommenttia:

  1. Jumalauta sä oot hoikempi kuin mä! >:O Onneks olkoon rakas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en nyt ihan sentään, Nora :--D <3 Mutta kiiitooos pupuseni.<3

      Poista
  2. Mun housut on tätä nykyä kokoa m. :D
    Mieletön saavutus sulla kyllä, hirmuisesti onnea!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta säähän oot mua pienempi! Nyt joku huijaa!:D
      Ja kiitos paljon. :) <3

      Poista
  3. Ihana video! Ja onnea saavutuksesta! Se on ihan huippua kun huomaa tuloksia! Motivaatiokin kasvaa ihan huimasti taas lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ja joo, motivaatiokärpäsen puremia on aina ilo saada lisää niin ei näy motivaatiolle loppua ihan heti! ;)

      Poista
  4. hei onnee paljon! Nyt sulla alkaa sit varmaan toi lihaksen kasvatus, niin ainakin oon ymmärtäny? kohta sulla on kauhee siksari yms :DD oot joku uus fitness tähti sit varmaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ja jepjep pian alkaa isoilla painoilla leikkiminen! Ja haha tuskimpa nyt. Jos joskus jotain aion niin bikini fitness kiinnostaa kyllä, mutta tuskimpa koskaan lähden ees siihen. :) Mutta ken tietää. ;)

      Poista
  5. Onnea! Älä laihdu enää paljoa, olet jo kovin laiha!

    Jos teet videota jatkossa niin voitko sammuttaa musiikin taustalta, häiritsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ja ei huolta, painonpudotus on nyt oikeestaan tehnyt stopin, mitä toivoinkin!

      Ja okei, hyvä kun sanoit! Olin vaan jotenkin niin fiilareissa kun tein videon etten tajunnut tommosta seikkaa.. :D

      Poista
  6. ihan mahtavaa, oot tehnyt ihan mahtavan työn kroppas kanssa ja näytät superhyvälle !! :) voisitko sä kertoa vähän ruokavaliostasi painonpudotuksen eri vaiheissa + siitä, millainen se nykyään on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!:)Ja tämän huiman painonpudotuksen (10kiloa) olen tehnyt ammattilaisen valvonnassa ja sen takia myös saanut nopeasti tuloksia. Jokainen on yksilö, joten en laita kyseistä ruokavaliota eteenpäin, sillä jokaiselle tehdään kyllä oma jos PTlle hakeutuu.. :) Mutta ennen tätä kymppikiloani puotin n. 5kiloa ja se oli ihan sillä, että kotiruokaa ja herkut pois. Myös runsas vedenjuonti auttaa. Pidä annokset melko pieninä ja syö 3h välein.Vältä huonoja hiilareita. Suosin paljon itse täysjyvää yms kun laihdutin omilla neuvoilla ja söin paljon ruokaisia salaatteja! Noilla pääsee jo helposti alkuun, tosin en tiedä, mikä on lähtötilanteesi. Itsehän hakeuduin PTn luo, kun en saanut painoa noilla asioilla tippumaan.

      Poista