maanantai 30. heinäkuuta 2012

Juoksuhameen neitsytmatka!

Vaikka viimeyönä heräsin ukkoseen ja sitä ennen naapureiden armottomaan biletykseen, jaksoin kömpiä ylös 7.15, mikä on kyllä aika hyvin! Lenkkivaatteinahan toimi Kuopiosta uudet lenkkikamppeet, kun hameenkin uskalsi laittaa ulos mittarin näyttäessä +23! <3

Eilen tosiaan hain mun Iitun hoidosta kotoa ja otin tytyn mukaan lenkille. Hyvin me molemmat rehkittiin, Iitu kieli pitkällä ja minä vuolaasti hikoillen. Tänäänkin varmaan saadaan jonkinmoinen myrsky, kun tuntuu niin painostavalta tuo ilma?

On muuten mullekkin tullut jo kaksi kommellusta koiran kanssa, vaikka eilen haettiin se melko illasta. Selityksen löydätte tästä kuvasta:

Aika moinen tytsky mulla kyllä on!

Juoksuhameesta tosiaan näppäsin teillekkin kuvan. :) Tää on niin ihana ja rakastuin niiiin syvästi, että ajattelin tallustella tää päällä vielä shapeen kohta, sitten jos vaihtais ihan normaalit vaatteet, kun pitää verotoimistossa kävästä. Toivon, että tuo aurinko paistaa uljaana koko päivän, niin tämä neiti kyllä koittaa ottaa rusketusta pintaan, kuhan nyt hoitaa treenin, verokorttiasiat sekä yhden sopimuksen teon pois alta. :)

Naamaraja! ;)
Tuli mieleen kyseisestä kuvasta, että mun jalat on nyt päättänyt alkaa kaventua ja kiinteytyä aika vauhtia. Oh yeeees! Hameessakin oli itsevarmaa käpytellä ja juoksennella menemään. Mitä sitten jos vähän lyllyy, jos ei sellua oikeestaan näy? Pohjelihaskin on ainakin tässä kuvassa aika edukseen, vai?;)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Koitetaan muistaa nauttia helteistä valittamisen sijaan, sillä sitä ei tiedä jos syksykin alkaa vaikka seuraavalla viikolla ja tuntuu, että kevät vasta loppui!

2 kommenttia:

  1. Juoksuhameet on ihan parhaita!
    Ja joo, katoin heti tosta kuvasta, että sun pohje näyttää aikas hyvältä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Koko kesän oon metsästäny kivaa ja nyt vihdoin alesta löysin!
      Ja kiitos kiitos! ;)

      Poista