lauantai 28. heinäkuuta 2012

Himo kaurapuuroon

Iltaisin iskee usein himo, hiilarimonsteri hyökkää. On silti aika hurja, että yleensä himo koskee joko a. pähkinöitä b. light limsaa tai c. kaurapuuroa! Eli ei mitään kamalia syntejä olisi "entisessä elämäntavassa", mutta nyt kyllä olisi  tuo puuro.

Join äsken litran vettä kevyesti, niin limsahimo lähti pois kuin taikaiskusta, mutta miksei kaurapuurohimo lähde? Nallen Kunto plus kaurapuuroa mansikkamehukeitolla ja raejuustolla. Ah nam!
aika naisellisen sirot pohjelihakset, vai?:D

Kattoo miten jatkossa tulee olemaan, pääseekö aamiaispuuro osaksi elämääni jälleen? En edes ymmärrä miten joskus oon narissut että ptyi puuroa, mutta Tahkolla siitä tuli niin tapa. Uskon kyllä että vielä joskus Nallen puuroa saan, siitä pitää tehdä sitten juhlapostaus, hMun tosiaan pitäisi olla jo untenmailla, mutta vielä mä kuikun hereillä ja alan pian iltapalan tekoon ja sitten pehkuihin. Tänään tavoitteena olla sängyssä pyörimässä jo 23 aikaan ja kello soimaan 7.10 sijaan 6.50. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa!

Oikein hyvää illanjatkoa kaikille. Postaukseen tunkasin tältäpäivältä otettuja kuvia, kun jaksoin panostaa jopa itseeni. ;) Urheilullisempaa matskua tulossa toivottavasti pian! ;)




8 kommenttia:

  1. Oot ihanan näkönen keijukainen näis kuvissa, tosi kaunis<3 mulla on itellä kans pieni hoikistusprojekti aluillaan, ihan parin kilon, saisinpa yhtä napakan alkupotkun persuksille ku mitä sä oot saanu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi nätisti sanottu, kiitos paljon! <3 Ja ihan varmaan saat! Uskot vaan siihen että pystyt siihen niin oot jo puoli välissä. Ja muista vahvistaa uskoas joka päivä! Tärkeetä on myös muistaa että repsahdukset ja niistä heti selviäminen on vain osa projektia ja motivaatiota. Paljon tsemiä sinne!<3

      Poista
  2. On kyllä todella ihania kuvia =)Kamera pitää sinusta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!:) Ja haha, ehkäpä se nyt oli armollinen kun sitä varten vähän laittauduin. ;)

      Poista
  3. Voi että miten kaunis oot noissa kuvissa! <3
    Kaurapuuroa... Hmm...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) <3
      Ja jepjep, kaurapuuroa! Se suuri himoni atm :D

      Poista