perjantai 6. heinäkuuta 2012

Mistä mihin ollaan tultu?

Koska en oo ottanut mitään virallisia kuvia esim. alusvaatteissa, missä näkis hyvin muutoksen (mikä muuten harmittaa!) niin ajattelin jakaa suuntaa-antavat vertailukuvia. Kuvat on siis Tahkolta lähtien, missä siis olin Joulukuu-huhtikuun töissä ja tajusin juurikin Joulukuussa, että nyt tämä saa loppua. Päätös on pitänyt ainakin tähän asti tosi hyvin ja jatkokin näyttää valoisalta. Sen sanon, että entiseen ei ole paluuta, ei todellakaan. En ollut mikään lihava, mutta olin hyvin epävarma kroppani suhteen ja se masensi minua paljon. On ihanaa huomata että nykyään on asiat jo paljon paremmin. :)
2.4.12. Nämä lenkkivaatteet toimii nykyäänkin! "Oranssikiituri!" ;)


27.3.12 ja tuolloin oli "hyvä mahapäivä" siksi uskalsin kuva ottaa.. :)

17.4.12. tavoitepaita Gina Tricotista. Pitäisikin uusia pian kuva!

27.6.12 helsinkishoppailujen jälkeen!

4.7.12 kireä paita kyllä hämää nyt hiukan.. emmä ihan noi hoikkis vielä oo.. :)

Viimesestä kuvakommentista sen verta, etten tosiaan ole noin laiha (vielä.) Paita on kireää matskua ja päällä on korkeävyötäröiset housut jotka vievät mahaa pois. Jospa ottaisin nyt vaikka huomenna/ylihuomenna kuva sivusta vähän "realistisemmissa" vaatteissa? ;) Sivukuvia laitoin siksi, että maha on ollut se suurin ongelma. Hyvä ystäväni tänään kyllä kehui, että olen edestä kaventunut hurjasti. Sellaiseenkin kuvasarja löytyy. Kiinnostaako?

Ja vielä ei olla ihan finaalissa painon pudotuksessa, mutta maali näkyy jo! Sitten tosiaan alkaa se painonhallinta, mutta uskon senkin olevan helpompaa, kun otan tavoitteeksi samalla kasvattaa lihasta niin keskityn sitten siihen. :)

Aika nopea muutos kuitenkin lyhyessä ajassa kun toljottaa näitä kuvia. Tahkolta onkin lähtenyt jo rapiat 10kiloa, koska siellä alkoi jo painonpudotukseni.. :) Nyt en ole hetkeen vaa'alla käynyt, niin en tiedä mikä on tilanne nyt synttäreiden jälkeen, onko lähtenyt vielä enempi paino kun sen 8kiloa synttäreistäni (15.5.)

Ja pakko kysyä, pitäisikö palata tummaan hiusväriin?

10 kommenttia:

  1. Tuommonen vaaleampi hiusväri käy miun mielestä hyvin siulle, tälleen kesällä pirteen näkönen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos mielipiteestä! <3 Pitääkin siis pitää vaalea (ainakin kesän ;)

      Poista
  2. kaikki kehityskuvat on ihan loistavia, laittele vaan! kadehdin sun itsekuria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpi siis iskeä niitä tänne pian lisää. :) Ja kiitos!

      Poista
  3. Nää kehityskuvat ovat vaan ihan mahtavia! (:
    Ja mun mielestä vaaleempi on parempi! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Ja kiitos mielipiteestä! Entäs nykyinen mitta vai pitempi?:D

      Poista
  4. Olet huimasti saanut jo painoa pois =) Hienoa!

    Ja paljon tsemppiä loppurutistuksiin ;) Viimeisimmät kilot ovat lopussa aina tiukimmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ja tsemiä tosiaan tarvitaan, nyt kun tuntuu ettei mitään niin hienoa tapahdu nopeasti.. mutta niinhän se on että kärsivällisyys palkitaan. ;)

      Poista
  5. Hei oikeesti, respect! Oot kyllä saanut ittes ihan huippuhyvään kuntoon ja huippu hyvässä ajassa :o Ehkä mäkin vielä joskus onnistun kuntokuurissani:-) kesäkuntoon '13?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ja joo aika nopeesti on kyllä, kun vaan puolvuotta mennyt. Tuskin olisin ilman PTtä tähän pystynyt :D Ja kyllä sä onnistut! Ota säki tavotteeks talvikuntoon 2012 niinku minä! ;) Aseta palkinnoksi etelänmatka niin avot!

      Poista