maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tehokas maanantain laiskottelupäivä

Eilisen auringonpistoksen myötä mun piti ottaa tänään rauhallisesti ja eilen tuli muutenkin valvottua myöhään mm. tilailin goji-marjoja, para-pähinköitä ja raakakaakaopapuja vielä 23 aikaan illalla.. uups. ;) (Mutta aamujugurtti ei oo niin hyvää ilman gojia! Ja papuja vielä kun sekaan pari niin namsk!

Aamulla kuitenkin menin suunnitelmien mukaan aamulenkin ennen shape-tuntia.
Kotona päätin ottaa sitten parin tunnin päikkärit, kun miehen kainalossahan on nyt vain kiva löllötellä, vaikkei niin väsyttäiskään!

Herättyäni olin ihan varma, että tänään menen vain tasan tarkkaan kaverin kanssa illalla hengailemaan, niinkuin oltiin sovittu lauantaina. No päätin olla tehokas sohvalla ja varasin huomiselle tuolle koiravanhukselle ajan rokotuksiin ja hampitarkastukseen. Huomenna siis neiti saa pari piikkiä, mitähän lie tuumaa kaveri siitä!

Kun ajat oli varattu ja pariin paikkaan vielä työhakemuksia laiteltu, niin iski tylsyys väistämättä. Ei sitä koneella keksi kun max. 2h tekemistä ja sekin alkaa olla jo niin tylsää. (Tosin nyt oon jutellu yllättävän ahkeraan kavereille facebookissa, se on aina mukavaa ajanvietettä. :)

Tylsyyden myötä kaikki alko pyörimään mielessä. Siis lähinnä ehkä tämä lomailu. Töihin pääsy olisi ihan huippujuttu ja alkoi ketuttaa kun mistään ei nappaa. Pian olinkin kun mikäkin pikkukakara ja itkupotkuraivari teki selkeästi tuloaan.

Noh eihän siinä, Kuntoportille vaan kahvakuulailemaan 30 minuutin ajaksi ja ta-dah oon taas lauhkea kuin lammas ja olo on hyvä. :)

Nyt odottelen että puna laskee naamalta, että pääsen ehostautumaan iltaa varten! Voisi käydä jopa passionissa vesilasilla, jos kerta jaksaa meikatakkin, haha. ;)

Oikein ihanaa illanjatkoa kaikille!:) Miten muuten teillä on mennyt maanantai?

kuva:google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti