tiistai 20. maaliskuuta 2012

"Tänään meen kyllä salille! Oho, kello on jo NOIN paljon!"

Onko kyseinen fiilis tuttu? Mite musta tuntuu, että mulle se on! Tänää tosiaan piti mennä salille, mutta nukuin 3h päiväunet, mistä heräsin siskon soittoon. No sitten olin koneella ja mietittii Tanskun kanssa mitä syötäisiin tänää ruuaksi. Lähdettiin sitten kauppaan ja siellä meni.. mitäköhän 1-1.5h?? Huh huhh :D En myöskään oo syöny hetkeen.. 12 aikaa viimeksi, mitä tossa nyt ompun vetäsin joskus 5 aikaa (ups), joten eipä sinne kantsi lähtä rehkimään kun ei oo kunnolla tankannu, tai melkei yhtää tankannu ja siihe vielä väsymys päälle. Bravo Roosa, bravo, hyvin sä  taas vedät. Tänään muuten on mennyt ruokailut päin prikkalaa. Kattokaa vaikka!

7:15 mansikka olo-jugurtti gojimarjoilla ja n. 1dl rasvaton maito
12:00 uunimakkara, pari lihapullaa, alle puolikas peruna, kalaa n. 50g, pala moniviljaleipää margariinilla, salaattia, 3dl rasvaton maito
17:00 (?): omena
18:40 Frezza vanilja-juoma
20:00 Munakasrullaa n. 200g , 2dl maitoa

Ostin muuten tänää vähä heräteostosmaisesti Realin jotain uutta leipää! Onko kokemuksia? Oli tarjouksessa 2.50, huhh, melko kallista varmaan normaalisti!



Tänään tilailen vähän Stadiumista kampetta ;) Mutta siitä teen eripostauksen, ettei tuu kilometrimittasta! Stadiumista muutenkin sitten vähän mielipidettä! Koitan ajastusta, eli huomenna se postaus ois sitten esillä, ei nääs taaskaan ole tietoa, moneltako töistä pääsee.. :) Toivottavsti melko ajoissa, että ehtisi sinne salille!

4 kommenttia:

  1. Tuosta leivästä tuli mieleen, että miten olisi täysin ruisjauhosta tehtyä ruispatonkia salaatin kanssa, nimittäin jyväskylästä saa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam, kuulostaa hyvältä!:) Pitääpi kokeilla kun Jyväskylään palaan!;) Lähin kaupunki on nyt siis Nilsiä, ihme että saa ees Realia tuolta! ;D

      Poista
    2. Kannattaa ihmeessä käydä kattoo mitä kaikkee sieltä leipomomyymälästä löytyy. Ja myymälä on kolmikulmassa, joten sieltä on helppo käydä hakee kaikkee kun on keskustassa! :)

      Poista
    3. Pitääpi kyllä käydä kurkkaamassa! Ehkä jo seuraavan viikon jälkeen, jolloin oon jo sitten Jyväskylän asukki ;)

      Poista