torstai 15. maaliskuuta 2012

Hartioissa sekä selässä havattavissa jumitusta

Aijai! Olipa ihana huomata herätessää, että selkä on ihan jumissa. Ei tarvinnut edes salilla käydä, vaan olla töissä ja kannella 7.5 tunnin ajan milloin lautasia, laseja, vesikannuja.. Aika tehokasta hyötyliikuntaa saan siis töissä! ;) Tosin nyt olin paljon keittiön puolella, kun normaalisti hoidan heseä/rossoa/salea, missä vähän harvemmin viedään pöytään jokunen pitsa/hamppari tai blokataan niitä pöytiä, jolloin se astiamäärä ei siis hirmune ole, kun vertaa vaikka yli 100 hengen lounaaseen tai 200-400 hengen aamiaisee!

Tänään ois tarkotus mennä salille, mutta tuntuu niin mahdottomalta, ellei saa sitä 2 pvä lepopäivää! Oikeesti, se intervalli alkuun ja loppuun edelleen inhottaa, eikä sitä mieluusti tee jokatoinenpvä. Se treeni myös väsyttää kropan kivasti.. oonkohan liian armollinen itelleni?

Nyt ruispuuroa, maitoa sekä olo-jugurtti nassuun ja laittautumaan päivään! Toiv. pääsen ajoissa, niin pääsisi sinne Kuopijjoon :)

Musta on muuten nykyään surullista kattoa, kun ihmiset vetelee niitä hesen annoksia, jotkut jopa isoilla ranuilla ja juomalla! Mm. jo itestään megahampurilaisessa on yli 1000kcal.. huh huh!
Onneks kun syö terveellisesti, niin ei tarvi sinne salille iha joka pvä mennä ;)

Tosin eilen hairahdin mässäilemään. N. 100g banaanilastuja. Hyi hitsiläinen sitä oloa! Noh, eipä tarvi taas hetkeen niitä syödä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti