tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kiitos teille!! (sis, unelmakroppa)

Okei, 3 postausta päivän aikana. Pahoittelen! Mutta mun on kiitettävä teitä, koska tämän blogin katselukerrat meni mun toisen blogin yli! Hui! Ja toinen kaveri on varmaankin vuotta vanhempi suunnilleen. Ihanaa nähdä, että tätä seuraillaan :) Onhan tämä pikkasen aktiivisempikin ollut synnyttyään, mutta tämä liikunta ja terveys kun nykyään on niin päässä pyörinyt ja hyörinyt! ;)
Loppuun laitan vielä mahdollisen ehdokkaa(n/t) mun unelmakropasta!






 Muutama.. koitappa sitten valita, niin.. Aika latinopainotteista muuten tämä kuvapläsäys.. muttakun niiden lantiot aina.. ah! Tuttujahan tuossa on Shakira ja Janni Hussi! :) Puhunko muuten ihan palturia, kun musta näyttää että shakira on laihtunut nykyään? Musta tuo vanha oli kivempi! Mutta joo, melko liikunnallisia ja hoikkia tyttöjä :D Niikuin Veskulle sanoin, ei taida ihan riittää se -10kg, heh. Mutta ainahan voi sitten olla jokin välivaihe mihin sitten tykästyy, mutta kannattahan se rima korkealle laittaa! ;)

Mun salitreeni muuten siirtyi huomiselle. Tää päivä on pyhitetty nukkumiselle aika 10-0! No, huomenna pitäis sit ainakin jaksaa työt, treeni ja mahdollinen Kuopio! (että varmasti sitten taas väsyttää keskiviikkona..)

Nyt painun pehkuihin, hyvää yötä!:)

4 kommenttia:

  1. Tuli nyt näistä unelmakropista mieleen että olis kiva nähdä susta sellasia ennen-jälkeen tyylisiä kuvia (vaikka proggiksesi ei olekaan ohi), mistä oikeasti näkee paljonko kroppasi on muuttunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, ajatuksena on ollut ottaa, mutten niitä kuvia halua nettiin laittaa.. tosin toppi ja farkut päällä joo, mutten ite oikei syty alusvaatekuville.. tosin voishan ne itellensä laittaa! Harmittaa kyllä vähän, etten alusta asti oo niitä ottanu (edes itselleni) :/

      Poista
    2. No jos sulla on jotain sellasta "tavallista" kuvaa, ei siis proggista varten otettu vaan noin niinkun yleistä kuvaa jotka on mahdollisesti otettu muuten vaan. Niistäkin näkee hyvin, varsinkin jos on kokovartalokuva.

      Poista
    3. Pitääpi kattoa, jos joku semmonen löytyis. :) Mun oma kone on vaan puolisen vuotta vanha ja oon junnannu aika samassa sen aikaa.. pitäis päästä vanhalle koneelle, onkohan se viellä äitillä tallessa!

      Poista