maanantai 12. maaliskuuta 2012

Day n. 2,5kk: Syntinen suklaa

On uskomatonta, miten muhun on iskenyt lähipäivinä kaamea makeanhimo. Tai himotukset iskevät n. kerran päivään ja menevät onneksi nopeasti ohi.

Tuntuu silti hassulta, että hetki sitten mm. suklaa näytti ja vaikutti ns niin "tunkkaiselta", kun taas nyt katson suklaalevyjä (varsinkin pandan täytesuklaalevyjä!) kuolaten. Sama koskee lettuja ja joskus jäätelöä. Tekee kaikkea niin mieli. Miksiköhän?

Nyt on tärkeää, etten tosiaankaan repsahda, koska se olisi menoa sitten. Vai olisiko?
Tänään ostin semmoisen maustetun veden, niitä mineraalivesiä mitä lie ja se maistui niin sokerilitkulle että hyh. Katsoinkin sitten, että mitä tämä "terveysjuoma" oikein sisältää, niin sokeria löytyi ja rutkasti. Jäi muuten juomatta ja sekin on varmasti vain pieni sokeripommi verrattuna suklaaseen.

Ehkäpä mä tilaan taas raakasuklaata ja nautiskelen sitä, vai siitäköhän tää koko himotus lähti?
Oli miten oli, herkkulakko jatkukoon, kun on se vetokin vielä äitin kanssa käynnissä. ;) Jospa sitä sitten synttäreillä viimestää lopettelis. :) Tosin repsahtaahan mun piti jo poikaystävän synttäreillä, mutta no, se vähän jäi :D

2 kommenttia:

  1. Pakastemansikat (jos kesällä on pakastanut) korvaa hyvin karkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, mutta eipä ole täällä Tahkolla mulla mansikoita. :( Eikä tonne pakkasee ees vois hamstrata kotoa! Onneks on protskupatukat pahimpaan himoon. :)Ja smoothiet!

      Poista