tiistai 6. maaliskuuta 2012

Suunnitelmiin muutoksia! PT-TAPAAMINEN!

Crossfit, thaiboxing.. ne on rankkoja ryhmäliikuntatunteja, jos on niinkun minä, eli täysiä ja ei itselleen armoa. Mulla nääs oon huomenna PERSONAL TRAINER-tapaaminen! Ja Vesku kertoi puhelimessa, että tänään ei saa vetää itseään piippuun koska huomenna.. noh näämme. Ah, ihastuin heti Veskun asenteeseen! Juuri tiukkaa treeniä kaipaankin. Löllösti osaan treenata itsekkin. ;)
Lisäksi käydään myös vähän ruokavaliota läpi, jes! Oonkin asian kaa niin hukassa, että onneksi nähää jo nyt, eikä vasta sitten, kun palaan Jyväskylään 1.5kk päästä. :)

Tänään kyllä voisin mennä zumbaloimaan ja syvävenyttelemään, koska syvävenyttelystä oli ainakin yksi toive. :) Ja jos huomenna jaksaa PT-tapaamisen jälkeen niin mahdollisesti bodyshapeen, joka on siis mullekkin ihan uus juttu!

Mutta nyt lähden käymään top-sportista, jospa sitä löytäis kivaa treenivaatetta ja sen jälkeen kotiin siskon tekemälle kasvispitsalle, nam!:)

Ihanaa aurinkoista loppupäivää kaikille!:) Kuvamatskua huomenna!

Pst, älkää huoliko, toivomanne lajikokeilut toteutan heti, kun palaan Jyväskylään! :) Toiveita saa siis edelleen laitella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti