perjantai 30. maaliskuuta 2012

Herkkulakon virallinen loppuminen sunnuntaina

Niin.. hui.. sitten ollaanki oltu 3kk ilman herkkuja.. tosin niin, sitä roskaruokaahan ei lasketa, mutta sen voi laskea yhden käde sormiin melkeistään tän 3kuukauden ajalta, joten ei paha!

Tänää söinkin pitsan töissä, kun muuten ei olisi ruokaa saanut. Ruispohjalla kylläkin ja pyysin työkaveria laittaa vähempi sitä juustoa. Siellä komeili monesta välistä ihan tomaattikastike, joten sitä oikeesti oli vähemmän kuin yleensä, joten hyvä niin :) Eräs kaveri kyl ihmetteli että pitsaa syön ja sanoki, että yleensä se näkee mun syömässä max. jotai proteiinipatukkaa :D

Sunnuntaina en ajatellu vielä ostaa mitään, vaikka ben&jerrysin se keksijäätelö on huippua! Ja arvatkaa vaan, himoonko sitä, heheh... :) Ajattelin kuitenkin, että tuo pitsa nyt oli tämän viikon herkuttelu. Seuraavan viikon voisi elää vielä tiukemmin, KOSKA ajattelin 13.4 (2vko päästä) räväyttää kaloripommit avaruuteen ja leipoa jotain, kutsua kavereita kylään ja lähtä sitten ryypiskelemään.. :) Tosiaan 15 pvä viimestään muutto back to jkl, joten pitäähän noiden "mammojen" kanssa vielä kerran lähtä. ;)

En kyllä yhtään tiiä, mitähän hyvää sitä kehittelisi.. Ainakin juomaksi minttukaakaota! Jaja jos sitä jonkun kivan piiraan leipoisi ja ostaisi pähkinöitä, sounds like a plan. En siis kuitenkaa haluu mitenkää överiks vetää ja ostaa sipsiä, suklaata, karkkia, kakkuja ymsyms, vaa koitan nyt löytää heti sen kultaisen keksitien herkkujen suhteen!

Jokatapauksessa, mua jännittää kyllä hirmusti lakon loppuminen.. ja muuten, en taas hetkeen syö pitsaa, ellen sitten omatekemää, yäk tää turvotus! :D

Nyt painun pehkuihin.. huomenna taas 9h päivä ja tänäänkin oli aika kaaos-hetkiä töissä.. hyvää yötä:) Hyviä piirakka/leivonta-ohjeita saa antaa! Muistakaa, että saa ne terveellisiäkin olla, sehän olisi vaan parempi juttu! ;)

2 kommenttia:

  1. Kultainen keksitie. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! niimpäniin, mikähän se on mielessä:D On nii hauska moka, että empäs korjaakkaan tota ;)

      Poista