lauantai 10. maaliskuuta 2012

"Siis kilpailetko sä ihan?" (sis,Veskun laatima salitreeni)

Haha, oli pakko laittaa tuo työkaverin kommentti siihen, kun kerroin että kävin PTllä ja on paikat taas nii kipeet ja pitäis alottaa taas kunnolla treenikausi :D Olin kyllä tosi otettu kommentista, pakko myöntää!;) Samoin kun ystäväni kertoi Kuntoportilla muhun törmätessään, että oon taas muka laihtunut! Siihe vaan heitin, että kyllä tää laihdutusblogin pitäminen on hyvää silmänlumetta, kun aina vaan laihtuu, ihan sama mitä tekee ;) Tosin, olihan multa lähtenyt varmaankin herkkulakon ansiosta parit kilot mitkä tuli Tahkolle muuttaessa, JEE!:)

Tänään muuten tein Veskun laatiman treenin ihan kokonaisuudessaan salilla. Viimeksihän käytiin vaan vähän läpi ja tänään sitten koko hirvitys köh. Onhan se ainakin kunnollinen treeni, koska koskaan en ole varmaan niin kovaa treenannut kun tänään. Huutelin itselleni "jaksaa jaksaa!" ties missä vaiheessa, onneksi olin yksin salilla :D Kuka tulis koutsaamaan mua tänne Tahkolle? Treenin jälkeen oli ainakin tosi ylpee, vaikkain väsynyt olo ja protskupatukka oli maailman parhaimman ja ansaituimman oloinen tänään. :) Musta tuntuu, että alkuun mennäänkin protskujuomilla/patukoilla aina treenin jälkeen, koska sen voimalla jaksaa, rakastan niitä niin paljo, nam! Tosin, on hyvä saada heti hiilareita ja proteiinia kroppaan kyllä tollaisen treenin jälkeen.

Tässä mun treeniohjelma siis on!

Alkulämmittely:
5min rauhassa
1 min kovaa, 1min kevyttä (5kierrosta)
 
Jokaisessa patterissa:
3kierrosta
12-20 toistoa
 
1.patteri
Penkki kp: 6kg
Sotilaskyykky: 5kg
Vartalonkierto 8kg
 
2.
Ylätalja: 25-30kg
Sjmv: 25-35kg
Vatsat+punnerrus: 7kg
 
3.
Alatalja: 25-30kg
Pystypunnerrus: 5kg
Ranskalainen punnerrus seisten: 6kg
 
Loppuverryttely:
1 min kovaa, 1min kevyttä (5kierrosta)
5min rauhassa
 


Treeniin saa max. mennä 1h 15min sisältäen alku- ja loppulämpän. Tällä varmistetaan että teen tarpeeks tehokkaasti! Tänään meni varmaankin aikalailla  tuo aika :) En tajunnut katsoa kelloa, kun menin suoraa töistä ja sitäennen piti käydä lunttaan liikkeet s-postista! Kysykää hei muuten rohkeesti, jos jotkut lyhenteet ei oikein aukee niin kerron mieluusti. :) ja tosiaan, tuo tehdään kolmesti viikkoon!

Tuli muuten mieleen, että lupasin kuvata ihan käytännössä Jessican jalkatreenin salille joskus monta kuukautta sitten. Edelleen kiintoa nähdä? Nämäkin voin toki kuvauttaa, kun palaan Jyväskylään, jos sais sen Marin mun kanssa salille heilumaan kameran kanssa. Vois sitten tedä uuden bannerinkin!;)

Nyt mä painelen suihkuun ja sen jälkeen ois hyvä venytellä, että pystyn kävelemään huomenna, kun mahdollisesti nasahti 12 tunnin duunipäivä ja sitten on alueen henksubileet.. huhh :D Ja ei, en ajatellut juoda, mutta käväisemään menen. :) Ja maanantaina on onneksi vapaa, mutta ei treenaamisesta!

Hyvät illanjatkot kaikille!:)

Ps. postaustoiveita?:)
 
 

2 kommenttia:

  1. jooo ois siistiä jos kuvaisit! mulla ei oo hajuakaan mistään noista liikkeistä mistä kirjotit, niin ois kiva nähä miltä ees jotkut liikeet näyttää :-D

    VastaaPoista