tiistai 7. elokuuta 2012

Viro veroitti 20h valvomista

Kotona ollaan ja kello on jo 2 pian, niin pitäisi ehkä tehdä jotain? Aamulenkille raahauduin vasta 11 aikaan ja vaikka lenkki luisti hyvin vesisateesta huolimatta, niin nyt puuduttaa!

Matkalla oli kyllä omat eväät, mutta yksi ateriaväli venyi 4 tuntiin niin oijoijoi sitä oloa. Kyllä muuten vähän heikotti. Onneksi olo tasaantui pian ruuan jälkeen ja vettäkin vetäsin melki litran, sekä 0,33l pepsi maxia (tölkistä<3)

Eilen siis heräsin 4:45 ja lenkkeilin jo 5 aikaan! Kotona Jyväskylässä olin 23 aikaan ja kotona 24 aikaan. Uni tuli n. 1:30, että nice.. :D

eilen ennen aamulenkkiä intsinä!


Tänään pitäisi nähdä kaveria ja jos sitä nyt jonkun treenin vääntäisi.. ehkä.. alkaa taukoilu jo ketuttamaan!

Virosta lähti mukaan pari paitaa ja farkkushortsit. Äiti kielsi katselemasta sporttivaatteita.. oivoi :D Oli muuten rankkaa kun oli vain 3h shoppailuaikaa. Kyllä meinas hiki tulla, huh!

Kuitenkaan mitään lipsumisia ruokavalioon ei tullut ja aamulenkinkin tein hienosti. Oon siis aika ylpeä. :) Tänään kun saisin vielä jonkun treenin tehtyä niin avot! Vinkkejä johonkin kevyeen treeniin, vaikkapa salille tehtävään? Vai pitäisikö vain ottaa illasta suunnaksi kevyt kävelylenkki, vaikkapa tunnin mittainen "rasvanpolttolenkki"?

Nyt nostan oikeesti pepun ylös sohvalta, vaihdan arkivaatteet, laittaudun ja syön välipalaa. Sitten menen vaikka keskustaan, sillä en osaa olla paikoillani enään! :D Kaveriakin nään vasta 16:30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti