torstai 23. elokuuta 2012

Sairastelu jatkukoon..

Great. Luulin olevani tiistaina jo terve koska olo oli mitä mainioin ja erehdyin salille. Treeni ei oikein kulkenut, mutta kyllä siellä Veeran kanssa tunti viihdyttiin (tosin ei se mikään tappotreeni ollut.) Tein pääasiassa jalat ja vähän käsiä.

Eilen olikin sitten lämpö päällä ja eikun suoraan hakemaan saikkua.. Tosin eilen kävin silti Kuntoportilla kuuntelemassa Ilkka Koppelomäkeä. Kolme tuntia kyllä hurahti niin nopeasti että! Ja tämä neiti hyvä ettei suu auki kuunnellut kun imi itseensä tietoa niin vauhdilla! ;) Tykkäsin ja kovaa! Kiitos Kuntoportti kun järkkäsitte näin hienon tilaisuuden asiakkaillenne! <3
Oliko joku muu kuuntelemassa Ilkkaa? Mitä tykkäsitte?:)

Paras neule kylmää vastaan! <3
Tänään menin jo kouluun, vaikka olo oli aika karski aamulla ja otsan lämpötila muistutti saunankiuasta. Koira oli kyllä taas niin söpö personal trainer aamulla, kun oli jo menossa lenkille (jonka siis luonnollisesti eilen ja tänään olen jättänyt välistä.) Häntä oli terhakkaasti ylhäällä, mutta kun ei lähdettykkään lenkkipolulle niin häntä laski aika nopeesti alas. Voih. <3 Illasta taas jotain pientä lenkkiä ton neidin kanssa. :)

Tällepäivälle on luvassa vielä kosmetologi jonka jälkeen käydään ostamassa kankaat mun tulevaan potkupukuun ja illalla saan mun tyvikasvun pois! Eli aika ratkiriemukasta siis!:) Ajattelin myös käydä ostamassa HMltä jotain aika unelmaa tälläselle palelevalle ja mukavuudenhaluiselle urheiluhöperölle.. illalla siitä kuvaa jos päätökseeni päädyn. ;)

Huomenna pitäis ollakkin terve, sillä on luvassa taas baari-ilta, tosin siellä tiskin "väärällä" puolella! Mulle puoli on kyllä oikea, sillä ei tuo juominen oo mun juttu, mutta blokkarina ja baarimikkona toimiminen on kyllä ihan sairaan kivaa!! Oon ihan alkuhuumassa työni suhteen selkeesti, sillä koko viikon odottanut viikonlopun töitä! Eli kyllä, sinne mennään vaikka vähän kipeenä.

Ja koska sain mm. kommenttia siitä, että mun facebookpäivitykset koskee vaan ruokaa, niin ei jätetä aihetta täältäkään pois! Eilen hehkutin sitä, kuinka kukkakaalipinaattimuussi on hyvää ja sitä että ensiviikon torstaina SAAN SYÖDÄ KAURAPUUROA ja muita hiilareita (esim pasta, ruisleipä, hedelmät ymsyms!) Syy tähän siis on seuraavan viikon la oleva spinnimaratooni, mihin pitää tankata hiilareita ruhtinaaliset 3 päivää! Kehittelen jo nyt mielessäni herkkuruokia joten ihmekkös tuo jos on ruoka mielessä! ;)

Tänään hehkutin sitä, kuinka on ihanaa ollut oppia ruuanlaiton salat ja rakastaa omaa tekemää ruokaa. Koska kyllä, mä odotan mun päivällistä ja lounasta aina kun kuuta nousevaa! Tänään hemmottelin itseäni täytetyillä kesäkurpitsoilla! Ja tuli muuten niiiin hyviä että! 
Harmi että voi syödä vain yhden puolikkaan kerralla.. on itsehillintä kovilla!:D

Eilistä muussia ja täytetty kesäkurpitsa. :)

Nyt mä koitan ottaa päikkärit, koska lupasin itselleni niin! Hyvin ehtii tunnin tirsat ottaa ja sitten ostelemaan kankaita. :)

Palaillaan ehkä illansuussa! ;) 

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että viihdyt noin hyvin uudessa työssä! Se on oikeesti mahtavuutta, että voi nauttia töihin menosta!! :)

    Mä oon nyt täällä flunssapeikon ahdistelemana ja huomenna pitäis olla terve asiakkaan takia. Voi pylly!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä. :) Nyt pitää vaan toivoa että tämä motivaatio ja fiilis pysyy!

      Ja voi että, pikaista paranemista sinnekkin! <3 Nyt vaan c-vitamiinia nassuun ja paljon vettä sekä teetä! Onko sulla jotaki vinkkejä nuhan tappamiseen?:)

      Poista
  2. Ihanaa, että tykkäsit Koppelomäen luennosta. Mielelläni olisin kuullut enemmänkin mielipiteitäsi ja ajatuksisasi siitä.
    Omia mietteitäni täällä upouuudessa blogissani:

    http://sekametelisoppakohtaasillisalaatin.blogspot.fi/2012/08/uskalla-innostua.html

    Aika paljon käsittelen tuossa ihan omiakin asioitani ja ajatuksiani, jotka vain sattuvat olemaan pitkälti hyvin samanlaisia kuin mistä luennollakin puhuttiin.
    (No, kyllähän niistä illan teemoista ois kirjoittanu vaikka viisi erilaista esseetä. Niin monista eri asioistakin siellä puhuttiin.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEi kiitos ideasta!:) Pitääkin plärätä muistiinpanot läpi ja kirjoittaa. :) Nyt vain tuntuu ettei aivot jotenkaan toimi, taitaa nekin olla sairaslomalla. ;)

      Pitää tuo sun postaus lueskella tänään vielä. :)

      Poista