sunnuntai 12. elokuuta 2012

AVOIMET OVET KUNTOPORTILLA 1.9! (+sunnuntai kuulumiset)

Eli hyvi uutisia kaikille Jyväskylänseudulla asuville naisille! Kuntoportilla on ihan pian avoimet ovet. Eli nyt vaan kaikki rohkeesti tutustumaan Kuntoporttiin!:) Erikoisohjelman löydät TÄSTÄ ja kuten huomaatte siellä loistaa myös mun toiveissa ollut spinnimaratooni! JEE! Vähän oon menossa, tuleeko joku mukaan? ;) Tosin kauhistuttavaa, kun mulla on 31.8 yötöitä klo 2.30 asti. Noh, sitten katotaan suomalaista sisua! ;) Päivän aikana myös jos ihastutte paikkaan on luonnollisesti avoimien ovien päivänä joku hyvä tarjous uusille jäsenille! ;)


Tästäpäivästä sen verta, että sain raahattua itseni salille, vaikka jalka vinoili ja kalakrapula pukkasi kauan ja hartaasti päälle. Mutta kun treeniseuraksi oli lupautunut kaverini Veera niin pakkohan sen kanssa oli mennä! Neiti pistelee niin isoilla painoilla ,että itekkin kokeilin selkääkin jopa 10 kilolla enempi ylätaljassa.. ihan hyvinhän se meni.. vähän puhinaa kyllä lähti tästä neidistä sitten ilmoille. ;)

Unohdin hienosti vielä toisen treenikengän kotii.. kyllä, mulla oli vain yksi matkassa! Onneksi oli rento sunnuntaitreeni ja hölmöiltiinkin väliin, niin ei se mitään. :) Pari kuvaa tämänpäiväisestä:

Veera katsoi kaukaa, että ompa hassut uudet treenikengät.. ;)


Höpöttäessä tauot venyi ja sykkeet laski...
..mutta kyllä sitä kunnolla väliin treenattiin..

..mutta myös pelleiltiin..
Nyt vielä pari vastausta kysymyksiin joihin Maiju haastoi mut. Haasteen olen jo kahdesti tehnyt, joten nyt vastaan vain kysymyksiin. :)

1. Mistä keksit blogisi nimen? Apua! Nyt en kyllä muista.. blogi kuitenkin ollut jo.. parisen vuotta?
2. Suurin haaveesi tällä hetkellä?
No voittaa 11,5 miljoonaa lotossa, että saisi sopivia vaatteita. ;) Se on siis ihan tällähetkellä, koska kohta lototaan numerot!
3. Mitä kieliä osaat puhua?
Suomi, englanti
4. Mikä on lempiruokasi?
Kala ja tarkennetaan vielä että savulohi. <3
5. Minkälaisesta perheestä olet? Äiti, isä (eronneet), isosisko, isoveli ja pikkusisko. :) +Iitu-koira!
6. Minkälaisella autolla ajat?
En omista edes ajokorttia.. hups. :D
7. Lempi liikuntalajisi ja miksi
Ei oikein ole semmosta lempparia.. painoja on kiva nostella, mutta on myös huippua haastaa itsensä spinnissä ja kasvattaa atlanttia omasta hiestään!
8. Missä asennossa nukut
Kyljelleen
9. Kuka henkilö on vaikuttanut voimakkaimmin elämääsi?
Äiti. <3
10. Mikä inspiroi sinua?
Mm. Janni Hussi! 11. Mikä eläin muistuttaa sinua? Laiskiainen! ;)
 
Näissä tunnelmissa ja fiiliksissä oikein hyvää sunnuntai-iltaa kaikille!:) Mä ajattelin nyt juoda puolisen litraa teetä ja alkaa tuijottamaan marjoa ja supertyttöjä telkkarista. Kuitenkin ollut niin väsynyt, että loppuilta on levolle. Salitreeni olikin siksi hölläilyä, koska kroppa on ollut vähän väsy. Älkää siis huolestuko, kyllä mä kroppaani kuuntelen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti