lauantai 18. elokuuta 2012

Kurkku- sekä mahakipu + rakkauspökät

Eilen oli siis eka virallinen työpäivä! Jee! :) Oli kyllä kivaa, vaikka mua väsytti armottomasti kun pääsin puol 4 aikaan vasta kotia. t. neiti joka on tottunut menemään nukkumaan 22.30.. :D

Kiirettä ei nyt liikaa pitänyt ja vasta joskus 22 aikaan alkoi baari täyttymään. Työt mulla alko jo klo 18. Pari ruokataukoahan siis pidin vain itsepäisesti, sillä ruoka-ajoista en lipsu. Senkään takia, että sitten alkaa huimaamaan ja peli on menetetty.

Tänään annoin itseni nukkua ilman herätyskelloa ja heräsin 12 aikaan aika nasevaan mahakipuun ja piti juosta vessaan. Mahan kovuus selveni, kyseessä siis varmaan oli stressi ja nyt se sitten purkautui! En siis vain ajatellut turvotusta. Oli kyllä ihanan kevyt olo kun maha vihdoin tyhjeni (tiedän että halusitte lukea tämän ;)

ilme 10+..vähintään!
Myös kurkku on ollut jo eilen illasta asti kipeä. Liekö johtuu siitä, että terassin ovi oli koko illan auki. Näistä kahdesta syystä jäi tänään aamulenkki väliin. Suurempi syy kyllä oli tuo maha, tämän kanssa kun ei nyt uskalla lähtä oikein mihinkään ponnistelemaan :D Toivottavasti kaveri on sitten töissä kiltisti!

Lepopäivää muutenkin tänään sitten pitänyt. Töihin menen vasta klo 20. Koiran kanssa voisi kyllä käydä tunnin rauhallisella kävelylenkillä niinkuin eilen. Tosin lenkkarit kiskon jalkaan.. katsoo jos hetki hölkättäisiin. ;)

Huomenna olisi jo tarkoitus mennä käväsemään salilla tai jollakin tunnilla. Kahvakuula ois niin kiva! Mutta myöskin jo himo päästä reenailemaan jalkoja on aika kova!

Eilen tie vei keskustan Intersporttiin, missä KAIKKI vaatteet ja kengät oli -20% K-plussakortilla ja aika kivat pökät bongasin poikien osastolta! Alejen jälkeen hintaa jäi alle 14e! Eikö ookkin aika söpskät? <3 Nyt vielä harkitsen Reebokin ihanaa toppia jonka hinnaksi jäisi 23e. Eihän se oo kovin kallis, eihän? Kun nuo urheiluvaatteet on osa niin isoja niin sopivat ois enemmän kuin tervetulleita!

Oikein ihanaa ja aurinkoista loppuviikonloppua kaikille!:)


2 kommenttia:

  1. IHANAT NUO HOUSUT!! Oiskohan alet vielä huomenna... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!:) Poikien osastolle vaan kuule! Muistaakseni vielä jäi yhten M-kokoa.. loput olikin L-XL. :( Ja jep, koko viikonlopun eli huomenna vielä 12-16. :)

      Poista