keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kiirettä pitää!

Moikka! Pahoittelut siitä, että teemaviikko on lähtenyt aika heikosti käyntiin.. vielä on ainakin tulossa postaus siitä, mitä kannattaa hoitaa kuntoon, ennenkun alkaa koittaa elämäntapamuutosta!

Onko teillä muita toiveita aiheeseen liittyen?

Ajattelin myös kirjoittaa mielipiteeni siitä, mitä mieltä olen ylipainoisista ja vastaavasti alipainoisista. Myös pikkusiskoni lupasi kirjoittaa näkemyksensä siitä, miten häntä on kiusattu laihuudensa vuoksi. Ollaan siis aika ääripäät asiassa!

Eli paljon on tulossa vielä asiaa, vaikka onkin jo kesiviikko!

Tänään illalla palailen uuden lempiruokani parissa tänne. ;) Koitan myös illalla väsätä teemaviikkoon liittyvän postauksen, jonka ajastan huomiselle aamulle!

Nyt mä hetken hengähdän (teekupposen verran) ja sitten postin kautta treenaamaan. Treeni tulee olemaan kevyt, sillä on jotenkin väsynyt fiilis, mutta lupasin kaverin kanssa mennä... eiköhän sitä siellä piristy. ;)

Muutenkin on vähän stressiä päällä, sillä mulla on perjantaina uusi duunipaikka! Toivotankin kaikki Jyväskyläläiset ainakin perjantaina Huhtakeskuksen uudelleen avattavaan Ravintola Vemmelsääreen! ;) Siellä tämä neiti keräilee laseja hiki hatussa ja heittää hervotonta läppää! Nähdää siellä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti