maanantai 13. elokuuta 2012

TEEMAVIIKKO: Ylipaino

Huomenta ja ihanaa harmaata maanantaiaamua kaikille!:)

Tälläviikolla ajattelin keskittyä ainakin parissa postauksessa ylipainoon. Eläminen ylipainon kanssa ja siitä mahdollisesti eroon pääseminen. Mielipidettäni ylipainosta.

En halua tehdä aiheesta vain yhtä postausta, koska kun niin alotin tekemään, tuli siitä aika pitkä, vaikka lyhentelin asioita. En siis halua lyhennellä vaan kertoa kunnolla. Siksi uskon tarvitsevani useamman postauksen aiheeseen liittyen. :)

Nyt voit vaikuttaa! Onko sinulla jokin postaustoive liittyen ylipainoon?  Siinä elämiseen, sairauksiin, pois pääsemieen, pelkoihin, minun mielipide ylipainosta? Toiveita saa nakkailla. :)

Ammattilainen en taaskaan ole, mutta ylipainosta minulla on useamman vuoden henkilökohtainen kokemus! ;)

Tänään yritän saada postauksen valmiiksi missä kerron, mitä ylipaino on ollut minulle ja mitä se on tuonut tullessaan. Kerron myös siitä, miten minä itse pääsin siitä eroon.

5 kommenttia:

  1. Ois kiva kuulla siun omakohtasia näkemyksiä siitä, mitä sie näit kun sie katoit peiliin? Vertailitko sie ittäs muihin? Tunsitko negatiivisia fiiliksiä omaa viehättävyyttä ja naiseutta kohtaan?

    Mie oon aikasemmin ollu tosi epävarma omasta vartalostani, ja ois kiva kuulla mitä siun päässä on liikkunu. :-)

    Pakko vielä sanoa, että näytät ihan uskomattomalta. Miulla ois tavoitteena aloittaa kuntosalitreeni nyt, kun koulutus ja tuleva ammatti sitä oikeastaan vaativat. Miusta tulee siis toivottavasti neljän vuoden päästä ensihoitaja. Tarkotuksena ois saada vähän ruista ranteeseen ja lihasta tähän varteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista, käsittelen niitä tänään postauksessa, missä kerron omat taustani. :)

      Ja kiito paljon! Ja onnea uudelle opintopolulle sekä tosissaan treenaamiselle! ;)

      Poista
  2. Miksei miun kommentti tullut? anyways, sanoin, että oot uskomattoman kaunis ulkoa ja sisältä <3 Ihanaa kun treenaat meillä :)

    VastaaPoista
  3. pöh sekoilen, ihan oot silti :D

    VastaaPoista