keskiviikko 29. elokuuta 2012

Syyskuun tarjous blogini lukijoille!

Sain taas ilon jakaa teille lukijoilleni aika kiva tarjouksen! Nyt vaan rohkeesti kohti liikunnallista elämää, vai? :)
Naisten liikuntakeskus Kuntoportti tarjoaa Kilot kuriin-blogin lukijoille Lady Club min.12kk jäsenyyden hintaan 59e/kk (norm.89e/kk, huom.opiskelija 55e/kk) ja lisäksi supertarjouksena syyskuun ilmaiseksi ja yhden ilmaisen treenikuukauden jäsenyyden loppuun. Lähde karistamaan kesälomakilot viihtyissä ympäristössä taitavien ohjaajien ja motivoivien Personal Trainereiden ohjauksessa. 
Jos liityt ystävän kanssa, niin saatte molemmat lisäksi vielä extrana ilmaisen treenikuukauden! Syksyn ryhmäliikuntaohjelmasta löydät varmasti lempitunteja, jotka motivoivat Sinua kohti tavoitteitasi. Ota yhteyttä tuuli (at) kuntoportti.fi ja Tuuli kertoo kyllä sitten mielellään ja sillä ihanalla intohimollaan Kuntoportista! :)

Lady Club jäsenyyteen kuuluu kuntosalin rajaton käyttö klo 06-22, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, pt-tapaaminen kuntosaliohjelmineen sekä rasvaprosentin mittaus. Tämä tarjous vain Tuulin kautta, vastaanotossa tarjousta ei siis saa. Varaa siis aika esittelyyn: tuuli (at) kuntoportti.fi tai 0407733435

Katso lisää Kuntoportin kotisivuilta! Syksyn lukkarin voi kurkata TÄSTÄ. Ihanan paljon tunteja! <3


Muistakaas myös 1.9 olevat avoimet ovet! :) Ohjelman pääsette katsomaan TÄSTÄ. Itsehän otan osaa spinnimaratooniin (johon mun ei tarvinu edes ilmottautua kun olin jo listalla! Kiitos Tuuli!! :D <3) Mutta jos satutte Portille samaan aikaan niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan jos poukkoilen siellä kuolleena maratoonista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti