perjantai 3. elokuuta 2012

Syntisiä pähkinöitä pari kourallista nassuun ja salille

"Miten hankkia kunnon salimotivaatio kun alkuun se on täysi 0? Ota pari kourallista pähkinöitä, vaikkei se kuulukkaan päivän ruokasuunnitelmaan. Energiaa tulloo ja olet valmis treenaamaan lujaa. Palkkioksi saat pähkinät anteeksi ja saunan lämpöön pääsyn! M-mm. ♥"

Noin meinasin päivittää facebookkiin, mutten kehdannut sillä se ymmärrettäisiin kuitenkin väärin.. :)

En siis saanut omatunnontuskia niin ollenkaan kyseisistä kolmesta kourallisesta pähkinöitä, sillä mun mahaa kipristi nälästä. (Ja ei ollut nestehukka, kun ei nesteellä lähtenyt.)

On muuten kumma, että mulla on nykyään melki kokoaika nälkä, vaikka ihan samalla kaavalla mennään. Olisikohan treenauksen lisääntyminen tässä parin viikon aikana syy moiseen? Ei ole kivaa kurnutella vatsan kanssa edes sitä 2,5 tuntia joten parina päivänä on nyt tullut hairahdus pähkinöihin! Onneksi ne on vain pähkinää ilman mitään suolaa, paahtamista yms. Mutta onhan tuo napostelu kieltämättä paha paha tapa..

Oisko teillä mitään vinkkejä miten saisin tuon napostelun kuriin? Vai alkaakohan kroppa sanomaan vastalauseen n. pari kuukautta kestäneestä tarkasta ruokavaliosta? Kysäsen eka teidän mielipidettä, PThen olen kyllä pian yhteydessä, ettei asia räjähdä käsiin ja ohjat tippuu käsistä.. Toisaalta sitä en pelkää, sillä napostelut on jäänyt vain "kerta päivässä"- tyylisiksi ja todellakin vain naposteluksi, eli mitään himomääriä en mätä, edes niin, että nälkä lähtisi kokonaan pois. N. puolidesiä-desi pähkinöitä tulee siis otettua jos hirveä nälkä iskee...

Nyt kuitenkin saan pian pähkinäepisodin jälkeen välipalani ja hypin riemusta! Jospa se maha nyt ois hetken tyytyväinen?:) Sitten kierränkin parin kaupan kautta (krhm..) salille ja luvassa olisi keskivartaloa ja kädet sekä selkä! Jalat tosiaan reenailin toissapäivänä (tai no, pepun!) niin annetaas sen alueen olla rauhassa. Sitten pääseekin saunaan ja ruokakaupan kautta kotia! Teen kanasalaattia ja sitten valmistaudun päivään ja iltaan/yöhön!;) Eilenkin piti lähteä bailuttamaan, mutta laittauduin ja olin vain kotosalla.. :D Kiva käkärtää tukka nukkumista varten, he! ;D

Ihanaa päivänjatkoa kaikille. Ja vinkkejä tosiaan otetaan vastaan, miten välttää napostelu!

11 kommenttia:

  1. Pähkinöissä on ihan helvetisti kaloreita, kourallinen menee, mutta kolme?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tiedostan sen ja siksi pitäiskin päästä tavasta eroon. :D

      Poista
    2. Ja tosiaan, ainakaan vielä ei ole se painoon vaikuttanut. Painonlasku on hidastunut, mutta sitä edelleen tapahtuu. Eli kulutus on silti edelleen isompi kun mitä syön!

      Poista
  2. Kannattaa nopeasti konsultoida Veskua, luultavasti treenimäärien takia kroppa kaipaisi enempi jo polttoainetta :)

    VastaaPoista
  3. Hmm.. hankalaa.. :( miten minä joka ennen napostelin jatkuvasti en napostele enää(melkein koskaan)? varmaan sen takia ku aattelin että ne ruoka-ajat on ja niistä ei oo hyvä joustaa? uskoisin että tämä ei auta mitään mutta mua se autto. :D noi pähkinät on oikeesti tosi paha juttu.. ne on mullekki iso kompastuskivi meinannu olla.. Ps. Pääsin tänään salille, voi sitä riemua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm kuten Tuuli tossa edellä mainitsi niin mun napostelut johtuu varmaankin juuri treenimäärästä. Mun ruokavaliota ei ole suunniteltu niin aktiiviseen treenaamiseen mitä nyt teen! Itsekkin olen koittanut olla tiukka asian suhtene.. Ja kiva kuulla, taisi reeni luistaa?;)

      Poista
    2. no luistihan se, oli huippua. harmi ku mun kännykkä hajos ni nyt on sellanen normikännykkä missä ei kameraa, tänään oisin ottanu kuvan ja laittanu blogiin ja tekstiksi että ottakaa musta mallia.. meinaan hiki virtas :D

      Poista
    3. Haha munki teki mieli ottaa tänään salilal kuva! Itelläkin hiki virtas kivasti ja oli vielä äitiltä saatu kiinan tuliainen päällä. ;)

      Poista
  4. Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon, että kroppa kyllä ilmoittaa, mitä se tarvitsee. Kuuntele sitä. Jos treenaat energiavajeessa, ei treenillä ole todennäköisesti lainkaan kehittävää vaikutusta... Pidätkö ruokapäiväkirjaa? Sieltä todennäköiset selviää, mitä pitäisi saada lisää. Tsemiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!:) Itsekkin luulen, että kroppa ilmoittaa energiavajeesta. Mulla on PTn laatima ruokaohjelma jota noudatan, mutta treenaan enempi kun sovittiin. Omaa tyhmyyttä siis multa.. mutta nyt oon ottanut PThen yhteyttö josko muutettaisiin ruokavaliota enempienergiseksi. :) Kiitos tsemeistä!

      Poista