maanantai 20. elokuuta 2012

Marjavarkaissa

Kalaöverit. Marjaöverit. Eli aika onnistunut kyläily äitin luona!

Kalaa tosiaan tehtiin mun toiveesta ja itelleni tein kylkeen kukkakaalimuussia. Vaakaa ei ollut mukana, joten kalaa taisi mennä lautaselle vähän enempi kun se mitä pitäisi. Mutta eipä se mitään, sillä mun maha alkoi toimimaan!! :)

Söin rauhassa ja selailin blogeja. Ruuan jälkeen lähdinkin poimimaan marjoja pihalle! Puna-, musta- ja valkoviinimarjat, karviaiset sekä vadelmat: täältä tullaan! Räppäsin pari hillumiskuvaakin ulkona. Ajastimella otettuja, joten toiv.ei naapurit nähneet ja ihmetelleet mitä tuokin tuolla yksin hilluu.. ;)

"Jee marjavarkaisiin!"

Kippo mukana fiilistelemässä!
Päivän saalis. <3

Hyvä fiilis! (ps, mihin mun peppu on kadonnut?!)

Sain pakkaseen ihan hyvin tavaraa. :) Tosin karviaisia en pakasta, vaan niitä syön nyt pari päivää. On ne vaan NIIN parhaita!! <3

Sunnuntaina jos säät sallii lähdetään äitin kanssa mustikkaan! :) Iskän kanssa olen sopinut meneväni sienestämään tässä joku kerta. Edellisvuosina en ole koskaan syttynyt marjastamiselle tai sienestämiselle, mutta nyt voisin varmasti tehdä molempia päivittäin! Vanhuus ei tule yksin.. ? ;)

Hölläilypäivä teki kyllä hyvää ja uskon huomenna olevani kykenevä jo salille! Nyt kuitenkin painun pehkuihin ja annan kalamarjapömpötyksen laskea yönaikana. Onneksi nää mun överiherkuttelut ei ole nykyään mitään hirveen pahoja.. ainakaan pahoista raaka-aineista!

Hyvät yöt kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Näytät ainakin kaksyt senttii pidemmältä ku ennen. Ootnii eloisa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 20? Hui!:D Ois aika hurjaa olla 188 cm! ;D Ja kiitos paljon!:)

      Poista
  2. Joo, munkin mielestä näytät jostain syystä pidemmältä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih, tosi moni on sitä sanonut. :) Jopa ihan livenäkin eli ei vaan kuvien perusteella. Kummasti pitenee ja samalla kapenee, kelpaa!;)

      Poista