sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lepoa lepoa..

Kroppa on nyt eilisen saanut vain aamulenkin ja niin varmaan tänäänkin jää vain tuohon lenkkiin, ellei illasta jotain rentoa pikkusiskon kanssa.

Väsymystä on niin paljon ilmassa ja 3krt/vko on ihan ok liikuntamäärä aamulenkkien lisäksi niin annan nyt kropan levätä kun se sitä vaatii.

Mua jänskättää vähän, onkohan joku pöpö iskeny muhun kun on energiat niin alhaalla ja eilen sekä toissapäivänä meinas hetken vähän huimata. Ei kiva!

Jotenkaan ei inspaa nyt edes postata mitään, tämä on kolmas teksti minkä väserrän ja tämän nyt varmaan julkaisen, vaikkeipa kovin kummoinen olekkaan!

Kyllähän tämmöne taukoilu ottaa päähän, mutta piristäydyn ajatuksella, että huomenna pääsee Tallinnaan. Ja tiistaina palailen kyllä taas treenien pariin, mutta niinkuin viisas kaverini sanoo, pitää muistaa pitää huolta tärkeimmästä instrumentista, eli omasta kropasta!

Levollista sunnuntaita kaikille!:) Taas on hyvä muistuttaa, että kuunnelkaa kroppaa ja lepo on tärkeää! Rasittuneena ja väsyneenä ei liikunta kannata!

Pst, en usko, että kyse on nyt niinkään ravinnon puutteesta. Omalla ruokaohjelmallani olen n. 2kk vetänyt ilman mitään väsymystä. Tällä viikolla on vain pari aika rankkaa treeniä takana, milloin treenasin lujaa. Todella lujaa! ;)

kuva:google

2 kommenttia:

  1. itsekin aattelin levätä tiistaihin asti, meinaan ollu sen viime salikerran jälkeen vähän outo olo.. :/ Tiistaina saan oman saliohjelman ni sitten taas. ;)Todellaki on hyvä kuunnella omaa kehoa.. ei oo leikkimistä jos sairaana lähtee kuntoilee:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Taisit sittenki vähä hätiköidä salin kanssa. :s Ja uusi saliohjelma on kyllä aina kiva!:) Sairas tai väsyny, ei sillon mun mielestä kannata.. tosin riippuu väsymyksen asteesta!

      Poista