tiistai 28. elokuuta 2012

Back on track!

Tänään kello herätti mut 6.00 aamulenkille! Voi kyllä, 6 päivän liikkumattomuus saapui päätepisteeseen!

Koska riskejä en halua niin kuitenkin pukeutuminen oli aika lämpöisä. (toppi, fleecepaita, juoksutakki, pitkäthousut, lökärit, fleecehuivi sekä pipo.) Nyt ei siis ainakaan pitäisi vilustua enempää. ;)

Oli ihana huomata, miten sykkeiden kanssa sai taistella että sai ne ylös. Ja että juoksu luisti. Ei oo siis menny ihan rapakuntoon onneksi mun kroppa!

Lenkin jälkeen olikin aamupala ja suihku. Nyt on kiva mennä kouluun pirteenä ja raikkaana. :) Vielä tänään otan kaksinkäsin C-vitamiinia ihan varmuuden vuoksi (ja myös koska nuo poretabletit on niin pirun hyviä..) mutta huomenna tuskin sitä enään tarvitsen.

Eilinen päivä oli kyllä aika pohjanoteeraus asenteen ja mielentilan takia, mutta tänään on varmasti parempi päivä! Tosin eilen tapahtui hyvääkin: hyvä ystäväni Minkku kävi täällä juoruilemassa ja viettämässä aikaa mun kanssa ja sain vuorovastaavan lupauksen, että saan lähteä perjantaina ajoilla töistä jos on hiljaista, että jaksan sitten spinnimaratoonissa antaa kaikkeni! YEY. :) (Toisaalta buu, sillä töissä on niin kivaa että voisin mennä sinne päivittäin! Mutta spinnimaratoonista kun on tullut semmonen must go- tapahtuma mulle..!)

Loppuun vielä "hieno" kuva maailman surkeimmalla laadulla, olkaas hyvät! (Eikö ookki mun tee/vitamiinikuppi maailman söpöin? Ikeasta alle 4e/kpl! ;)

Huom. maailman söpöin pandapaita kiinasta, tänks mama. <3

Ihanaa tiistaita kaikille!:)

pst, Monet mun lukijoista on ollut kipeenä, mites teillä edistyy paranemisprosessi? Entä kiusaako jotakuta vasta flunssan alkeet?

8 kommenttia:

  1. Ei ole edistynyt paranemisprosessi. Täällä saikulla toista päivää maataan ja tänään lääkäriin mittailemaantulehdusarvoja. Voi rähmä:/
    Sängystä ei ole paljon jaksettu nousta. Jalkatreenustä taitaa olla jo kolme viikkoa, käsitreenistä kaks viikkoa. Onneksi lihakset palalautuu melko nopeasti kun pääsee takasin treenaamaa:)
    Hyvä että sä olet jo parantunut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mälsyys. :( Suhun on iskeny näköjään pöpö joka on astetta kovempi kiusaaja. :(
      Toivottavasti tulehdusarvoista selviää jotakin ja saat tarvittaessa oikeat lääkkeet tuohon pöpöön!

      On kyllä hurja treenitauko, mutta se on totta että lihas muistaa nopeasti! Ja ainakin saa nyt kroppa totaalilepoa, vaikka joutuukin pöpöä vastaan taistelemaan.

      Toivottavasti paranet pian! <3

      Poista
  2. meidän perheessä tuntuu flussa nostavan JÄLLEEN päätään. Mies ja poika yskii ja aivastelee minkä kerkee, ite en vielä... en kestä jos taas en pysty liikkumaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!:( Nyt vaan C- ja D-vitamiinia nassuun ja jotkut käyttää myös maitohappobakteereja jos tuntuu että meinaa ottaa sustakin vallan! Pidän peukkuja täällä että pöpö ohittaa sut!:)

      Poista
  3. Flunssaa myös täällä taas, buu :/ Hei kokeile ekolosta tota yogi choco teetä, siinä ei oo kaloreita ja maistuu ihan kun vanukasta jois :D Laita steviaa vähän makeuttamaan vielä (kaloriton luonnontuote) niin saat uuden herkun itelles :) mä yritän tolla vierottautua nyt suklaasta. Jonkinverran kofeiinia tossa kyllä on (ei kuitenkaan verrattavissa esim.kahviin), mutta jos kerran (tai kaks ;DD) päivässä juo, niin ei paha :)

    http://www.ekolo.fi/tuote/yogi-choco-pussitee/4012824500341/
    http://www.ekolo.fi/tuote/stevia-steviajauhe/4038507002018/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei!:( Paranemisia! <3
      Ja uuu, kiitos vinkistä! Pitääpi kokeilla, tuo on varmasti myös Veskusta sallittava herkku!;)

      Poista
  4. JA jokaisessa pussissa on eri mietelause! aivan täydellinen tee :D

    VastaaPoista