perjantai 24. elokuuta 2012

Kipeämoodi off, työmoodi on!

Tämä päivä on mennyt nukkuessa, c-vitamiinia nauttiessa ja syödessä. Käytännössä olen herännyt tänään vain syömään! Kaupassa tosin oli pakko käväistä. :)

Kunnolla heräsin mikäli kauppareissua ei lasketa niin klo 18 aikoihin, koska halusin ettei töihin tule kiire. Nyt onkin jo eväät sekä työlook valmiina!



Iltsikka valmiina lähtöön!


4.5 tuntia ei onneksi ole pitkä päivä ja laitan hupparin päälle niin en vilustu enempää. Aion myös kitata teetä aika huolella.

Huomenna on sama suunnitelma kuin tänään eli nukkumista ja heräilen vaan syömään. Ainakin luulisi kropan palautuvan, jos on ollut yhtään rasittunut! Eli varmaan tekee totaalipysähtyminen ihan hyvää. :)

Nyt on kokeiltu unta, c-vitamiinia, terveellistä ruokaa ja paljon nestettä poistamaan tätä nuhaa. Vielä ideoita? Maanantaina ois kiva olla voimissaan! Blogi saattaa viettää nyt huomisen ja ehkä sunnuntain hiljaiseloa, sillä haluan keskittyä tosiaankin lepäämiseen. :)

Teitä lukijoita on näköjään kertynyt bloggerin kautta jo huimat 60! KIITOS!:)

Pusuja teille ja ihanaa viikonloppua!
                                                                                             (Ihana teinikuva btw, haha!)

3 kommenttia:

  1. parane pian! Pitkästä aikaa pääsen kommentoimaan sun blogia. teeppä kuule mulle suunnattu motivaatio postaus :D se on hieman nimittäin....hukassa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Motivaatiopostaus sulle. Pitääpä tehä!:D <3 Nyt vaan niskasta kiinni kuule nainen! ;)

      Poista