keskiviikko 29. elokuuta 2012

Erilainen kauppareissu

Normaalisti teen ruokaostokseni 15 minuutissa. Nyt kaupassa pyörittiin tunti. Pelkkään kasvis-/hedelmäosastoon meni varmaan se 15 minuuttia (ja silti unohdin ostaa päärynöitä!:D)

Olin kyllä kun pikkutyttö karkkikaupassa. Hipistelin erilaisia pastoja, puuroja ja leipiä ja mies tokaisikin huvittuneena, että ihankun en olisi koskaan leipää nähnytkään!

Leivästä sen verran, että parempia vaihtoehtoja toki olisi varmasti ollut, muttakun Realia on NIIN  tehnyt mieli.. kauan! Sen aion kyllä laittaa paahtimeen, yum! Päälle ajattelin naudan ohuita leikkeleitä sekä kasviksia ja raejuustoa. Sanokaa te fiksummat että kuullostaako hyvältä? Ja uskoakseni kyllä yksi leipäpalanen tommosilla täytteillä täyttää varsin hyvin!:D Vain se, onko se liian iso välipala? Toisena välipalana huomenna toimii hedelmämarjarahka!

Lämpimätruuat huomenna on jo päätetty: pastaa ja jokin kiva jauhelihapohjainen kastike sekä toisena toimii perunamuussi ja äidin miehen tekemät lihapullat. Ah, en malta odottaa! (tietysti ateriat sisältävät myös runsaasi ja suurimmaksiosaksi kasviksia)

Ylihuominen on vielä auki, mutta toisena herkkuna toimii täysjyvämunakasrulla kera salaatin. Jos joku muistaa, niin munakasrulla on kyllä mun ehdotonta lempparia! :)

Iltapalan tankkauspäivinä ajattelin pitää ehkä tuttuna ja turvallisena, eli munakas ja kasviksia.

Miltäs kuullostaa. Oonko ihan hakoteillä? Haha, hassua että hiilareista "erkaantuu" näinkin nopeesti! ;)

Vähän epänormaalimmat ostokset.. toki tuttujakin löytyy!
Huomatkaa keltaisessa rasiassa olevat ihanat omput, jotka kävin tänään poimimassa äitiltä! Samoin marjat on tänään poimittu!

Tänään onkin luvassa koulujuttuja ja päänselvittäjänä toimii illemmasta Kuntoportin spinni :) Mukavaa loppupäivää kaikille!

Pst, erilaisia ruokaohjeita otan vastaan edelleen esim. huomisen toinen ruoka on auki! ;)

2 kommenttia:

  1. Aah, rakastan käydä kaupassa silleen ettei oo minnekään kiire ja voi vaan kierrellä ja katsella kaikkia uusiakin tuotteita :) Jotenkin samalla niin mielenkiintoista ja rentouttavaa :D

    Hei kerrohan sitten miten tankkauspäivä meni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä ihanaa!! Normaalisti vaan ei tule huvikseen kierreltyä, kun ruokavalio on vielä niin lueteltua paperilla. :D Mutta jatkossa tulee taas kauppareissut varmasti kestämään useamman vartin.. ;)

      Ja toki kerron!:) Illasta luvassa jo postaus 1. tankkauspäivästä. Myös perjantailtakin teen koosteen ja lauantaina onkin luvassa fiilarit spinnimaratoonista!:)

      Poista