keskiviikko 8. elokuuta 2012

Esittelyssä: KUNTOPORTTI

Eli nyt ajattelin kuvien kera kertoa yhteistyökumppanistani Naisten liikuntakeskus Kuntoportista, jossa toimin bloggaajana.

Bloggauksessa ei ole oikeastaan muuta kun että kerron mm. Kuntoportin tarjonnasta ja tarjouksista vapaaehtoisesti. Itse saan hieman alennusta kuukausihinnasta. Saan myös nimenomaan tarjouksia, jotka on tarkoitettu vain blogini lukijoille, jotka yleensä on astetta maukkaampia, kuin vaikka jokin tarjouskampanja, minkä saa vastaanotosta. Joten kannattaa siis seurailla Jyväskylän naiset! ;)

Tämä kuitenkin jotakuta kiinnostaa niin ajattelin valaista asiaa pitkästä aikaa. Kuntoportin sivuille pääsee aina helposti sivupalkista löytyvästä "Kuntoportti"-logosta sitä klikkaamalla. :)

NIIN ja jos joku kaipaa treenikaveria jos vaikka haluaa aloittaa portilla, niin minä kyllä nostan käden korkealle kun kysytään vapaaehtoisia. :)

Tänään tosiaan jaksoin raahata treeneihin mun surkean pokkarin mukaan, että saadaan vähän kuvamatskua ja havanoituu paremmin, millainen paikka on kyseessä! Aloitetaan henkilökunnasta, sillä kun vaihdoin Kuntoportille, epäilin että tuskin on niin hyvä henkilökunta kyseessä, kuin aiemmassa kuntokeskuksessa, mutta erehdyin!

Suurinosa portin henkilökunnasta. :)
Kuva tosiaan otettiin tänään. Olisi pitänyt ottaa videota, sillä tuo kuvaus oli täynnä naurua totaallisesti! Aivan ihania ihmisiä! Jokaiselle en ole kerennyt juttelemaan, mutta niille keille olen on se luontevaa ja ns "kaverillista." Nämä tyypit selkeesti nauttii työstään ja osaa myös hyvin hommansa. :)

Kuten näette henkilökunnassa näkyy myös miehiä, mutta he eivät pukkareissa riehu koskaan, kun kyseessä on naisten kuntokeskus. No worries siis! :D He kyllä mm. ovat vastaanotossa, vetävät salilla Host-palvelua ja vetävät joitakin ryhmäliikuntatunteja. On se vaan kiva joskus päästä miehenkin vetämään rääkkiin, uskokaa pois. ;)

Ja kun kaverit varsinkin on kysellyt kuka se mun PT Vesku niistä on, niin sehän riehuu tossa porukan edessä. Tuuli oli myös ihana ja nappasi meistä sitten Veskun kanssa ihan yhteiskuvan!

THE VesQ ja minä!
(Osaanpas näyttää pönäkältä tuossa missä oon sivuttain! Sitä ne mukavat löysät paidat teettää..) Elikkä tommosen näkönen on mun PT ja jos käytte Portilla ja sama PT kiinnostaa niin koittakaa bongailla! Tota herraa en voi muutakun suositella, jos on oikeesti sitten valmis sitoutumaan ja tekemään töitä!! (Veskun avulla siis tähän päivään menessä, kun toukokuun 14.pvä dieetin aloitin niin n.- 13kg!!)

Mennäänpä eteenpäin postauksessa, eli monia varmaan kiinnostaa kaikki liikkumistila! Nuo ylläolevat kuvathan on otettu ryhmäliikuntasalissa. Muuten en sitä nyt tälläkertaa kuvannut, mutta räppäsen sieltä kuvat myöhemmin. :)

Ihan ensiksi on tietysti hyvä tietää, missä Kuntoportti sijaitsee. Jyväskyläläiset, jos tiedätte missä on levykauppa Äx, niin Kuntoportti on siinä ihan vieressä. :) Sinne pitää mennä sisäpihan kautta, eli sijainti on kyllä ehkä hieman "piilossa", jos ei ole hajuakaan missä Portti sijaitsee. Mutta sinne kyllä löytää helposti kun oivaltaa!:) Autolla jos tulee niin on helppo jättää mm. Gigantin pihaan auto reenien ajaksi. Tosi lyhyt matka kävellä. :)



Tällä sohvalla muuten kelpaa syödä eväitä treenin jälkeen!



 Pukuhuonetilat on laajat. Pukukoppeja löytyy 3, tai oikeastaan 4 eri tilasta. (yksi jäi kuvaamatta.) Ensimäinen kuva on isoimmasta, jossa on eniten säilytystilaa, mutta jos on ajoissa ja haluaa vähän enempi omaa rauhaa mm. riisua ja pukeutua niin tuollaisia "kolosiakin" löytyy! Itse tykkäännoista sinisistä kaapeista, ihanan isoja! Tosin valkoisissa on sisäovessa peili, joka on aika kätevä...;) Kaapeissa on lukot valmiina, eli omaa ei tarvitse tuoda!

Pukuhuoneiden luona on tietty myös sauna ja suihku. Remppa tehtiin ihan vähänaikaa sitten, joten on muuten kiva peseytyä ja saunoa rempatussa paikassa!:)

vasemmalla vielä yksi suihku. :)

Kiukaana sähkökiuas, mikä on helppo itse napsauttaa päälle ennen treenejä!
Mutta ennen suihkua ja saunaa on tietysti hyvä treenailla, joten nyt laitteista kuvia! Ensin pari kuvaa lämmittelyhuoneesta sekä Spinningsalista.
Lisäksi löytyy pyöriä. Laitteita on yht. n. 10 eli varmasti on aina joku vapaana! Telkkari löytyy myös lämmittelyhuoneesta!





Ohjaajalla on punainen pyörä, epäreiluako? ;D Spinnin ajaksi luonnollisesti valot suljetaan, joten saa polkea ja näyttää punaiselta tomaatilta muista välittämättä! (Yksi syy miksi rakastan spinningiä ;) Kyseisessä salissahan olen polkenut Spinnimaratoonin kahdesti.. milloihan on taas maratoonipäivä? Vinkvink vaan Kuntoportti! :D

Ryhmäliikuntasaliin, lämmittelytilaan ja spinningsaliin mennään yhdestä ovesta pukukopeilta ja kuntosalille on omansa! Mutta "sokkeloon" tottuu pian, lupaan!
Mutta jos spinni,lämmittely,ryhmäliikunta (ja solarium) osiossa hämmentyy, on onneksi olemassa opaskyltti! ;)


Kuntosali on mielestäni riittävän iso ja laitteita ihan tarpeeksi. :) Jos tuntuu vaikelta aloittaa, niin suosittelen mm. sitä Personal trainer Host-palvelua, joka on siis ilmaista lady club jäsenille, mikäli otat väh 12kk sopparin. :)

venyttelytila/vatsojentekotila

Siellä rakas kyykkylaitteeni. ;) Tosi kätsy tälläselle polvivammaselle!

Selkää,vatsaa..

Painoja kasa. Näitä on myös lisää!


Siinäpä nyt jotakin vähän kämäsiä kuvia ehkä.. Ihmiset kuitenkin harjoitteli salilla, niin en voinut päästää luovuuttani ihan valloilleen! Anteeksi muuten jokaiselle, joka joutui väistämään tätä hullua naista, joka hyppi salilla kameran kanssa!!

Loppuun vielä pari tärkeää asiaa, eli palautelaatikko sijaitsee pukukopeilla ja ilmoitustaulu on sekä spinningsalin vieressä, sekä vastaanotolla. Ja ainiin! Tottakai vessoja löytyy 3kpl, niitä en kuvannut!
Myöskin mun peiliherutus treenivaatteista on otettu föönien luolta (niitä on 2kpl.) Ihanan iso peili, joka on tietysti tärkeä naisten kuntokeskuksessa!;) Isoja peilejä on myös lisää mm. juuri ennen pukukopeille saapumista ja WC-tilassa. :)



hehkeenä treenin jälkeen. ;)

Mutta siinäpä on mun kuvapläjäykset! Vastaanotosta en kuvaa ottanut, sillä se oli kiinni. Eli ryhmäliikuntasali ja vastaanotto on vielä kuvaamatta. Ryhmäliikuntasali on ainakin ihanan ISO eli senkin takia haluan että näette sen. :) Mutta mitäs ootte mieltä? Vaikuttaako mukavalta paikalta? Mä ainakin tykkään ja KOVAA! <3 Ja porttilaiset, enkai unohtanut mitään oleellista?! Tämä neiti kun osaa joskus olla vähän hajaamielinen.. ;)

6 kommenttia:

  1. Sairaan hyvä postaus kuntoportista ;) Saako sun blogia mainostaa mun omassa blogissa ihan vaan ohimennen? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, hyvä että onnistuin loihtimaan suht onnistuneen postauksen kun asiaa ja kuvia oli paljon!:D Ja tottakai saa! :) Kylläpä sun kommentti piristi!

      Poista
  2. ompa kivan näköinen paikka :) Ja hei mikä Suunnon mittari sulla oli? Näyttää ihan mun omalta!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuntoportti kyllä on!:) Ja mulla on Suunnon T1C.. Toivii aika.. vaihtelevast edelleen.. :D Tule jo joulu niin toivon joulupukilta jonkun nasevan Polarin!:D

      Poista
    2. minä itekki tilasin Suunnon mittarin. Sellasen halvan :)(löysin netistä muuten sivun jossa myytiin halvemmalla mitä Suunnon sivuilla mainostettiin tätä sykemittaria). Piti harkita vähän aikaa et uskaltaako tilata ku olin lukenu sen sun kokemuksen Suunnosta.. En osaa vielä ite sanoa että mitä mieltä oon!

      Poista
    3. No toivotaan nyt tosiaan, että sun mittari toimii!!!

      Poista