sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Che-che-cheatmeal!

Sunnuntai ja huijausateria. Wuhhuu! Edellisessä postauksessa tosiaan pohdin, viittiikö sitä nakata kaloreita taivaisiin kun on jäänyt treenikertoja välistä. Moi vaan ilkeä alitajunta, jäit kiinni. Tein alkuviikosta ylimääräisen treenin, joten treenimäärät on ihan samat. Vain kaksi aamulihaskunto on jäänyt välistä. Pädin myös mielessäni siitä, että paino on varmasti noussut nyt kun ei ole tehnyt mitään ja silti syönyt niinkuin on ohjelmaan suunniteltu. No ei ollut noussut, liekkö jopa hieman laskenut.

Tänään tosiaan pääsin pumppiinkin ja oli tosi hyvä meno! Huomasi että lihakset ovat saaneet pari päivää lepoa. :) Olisin jaksanut normaaleillakin painoilla varmasti vallan mainiosti, mutta otin nyt tänään vielä rennosti, ettei se ihme väsystely jatkuisi huomenna.

Pumpin jälkeen Rossoon ja listalta kanaa ja vuohenjuustoa! Lisäksi ateriassa oli punaviinikastiketta sekä jotakin "perunapaskapalleoroita" niinkuin kaverini kuuli minun kuvailleen! ;) Niissä oli peruna ja varmaan jotain kasviksia.. oli kyllä syntisen hyvää koko ateria ja olisin voinut vetäistä toisen mokoman! ;)

Kattokaa nyt sitä! <3
Jälkkäriäkään en unohtanut tietenkään vaan piti sitten hakea ennen pumppia sokkarilta uutuus suklaata, joka on maustettu stevialla!

kuva täältä
Oli muuten ihan sairaan hyvää ainakin musta joka ei oo valkoiseensokeriin hirmusesti ollut kontaktissa moneen kuukauteen! Kavereista suklaa oli jotenkin kitkerää kun annoin kaikille maistiaispalat, musta oli niin makiaa että naminam! <3 Ei oo muuten vikakerta varmaan kun tota ostan! :D Levyssä on 85g ja itse taisin vetäistä siitä n. 70-75g. Uppistaheijakkaa. ;) Pienempi jälkkäri määrällisesti silti kuin viimeksi. Viimesunnuntainahan jälkkärinä toimi 90g GIANT prodepatukka ja se pirun moccachino mistä vatsa suuttu kovasti kun sisälsi sitä pirun sokerisuklaakastiketta!

Ruuan jälkeen mulla oli täysi mutta hyvä olo. Fiksuna likkana join sitten saunassa litran vettä ja aloin potemaan aika täyttä fiilistä. :D Eihän se siis todellakaan fiksuveto ollut, mutta musta tuntuu että noissa raflaruuissa on aika paljon suolaa kun on niin pirun jano joka kerran jälkeen? Ja nimenomaan jano, sillä kroppa huutaa vain vettä. Esim light limsa tai joku mehu ei tulisi kuuloonkaan niin huutavaan janoon!

Nyt mä jatkan mun pallomassun silittelyä ja painun pian pehkuihin. Huomenna on ihana aamulenkki ja helpottava VHH-päivä, milloin viimestään turvotus laskee. Toivon kyllä, että maha antaisi jo nyt yön aikana anteeksi tämän hurskastelun eikä vasta kahden päivän päästä niinkuin viimeviikolla. ;)

Nyt hyvää yötä kaikille/mukavaa maanantai aamua!

4 kommenttia:

  1. Olisi mielenkiintoista kuulla lisää tuosta valkoisen sokerin poisjättämisestä. Se tuntuu olevan jotenkin IN nyt, mutta itse en pysty kuvittelemaan elämää ilman valkoista sokeria :D

    Ihanan inspiroiva blogi sinulla, täältä saan niin paljon tsemppiä omaan kunnonkohotusprosessiini:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postausideasta, laitetaan lähiaikoina toteutukseen. :) Valkoista sokeria voisin muuten käyttää, mutta painonpudotusvaiheessa söin niin puhtaita raaka-aineita yli 4kk, että kyseinen aine nykyään tuottaa vähän liian kivuliaat vatsaoireet. Siksi sitä välttelen, näin lyhyenä vastauksena alkuun. :)

      Ja kiitos paljon!:)

      Poista
  2. Herkullisen näköinen annos Rossossa ja tota suklaata pitää testata! Mä oon kanssa nyt noita stevia-suklaita maistellut, mutten vielä tota makua. Vaikuttaa herkulliselta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuva ei anna edes tarpeellista oikeutta, kun otin kännykkäkameralla pimeässä. Tuo oli SUPER hyvää, pakko mennä joskus uudestaan! Ja testaa ihmeessä, voin suositella lämmöllä! Kaverille tuli mieleen vähän ne vadelmamarmeladikonvehdit. :D Musta se oli vaan tummaa suklaata marjapaloilla!

      Poista