tiistai 4. syyskuuta 2012

Syksyn tavoite sekä syyslook!

Iltoja! Pahoittelut että iltainen postaus meni näin myöhään, mutta tämä neiti hengägtää vasta nyt jos ei salkkareita lasketa (ja silloin luonnollisesti ei voi postailla samaan aikaan!)

Nyt on kämppä siisti ja vedetty mm. liikaa possunpihviä, huh huh ja höh! Mutta asiaan!

Eilen päätin, että syksyn tavoitteeni on sisäinen eikä ulkoinen. Ulkoisiin tavoitteesiin olen jo niin paljon panostanut ja toki ne pysyy edelleen taustalla vahvasti, mutta päätavoite on sisäinen. Tavoitteeni on yksinkertainen, mutta haastava: opi rakastamaan kroppaasi sellaisena kun se on nyt. Jep. Mä osaan olla itsevarma, varsinkin vaatteet päällä, mutta alusvaatteissa mieleen hiipii helposti pieni epävarmuus! Nyt syksyn ajan aion joka aamu tai ilta katsella itseäni peilistä alusvaatteisillani ja katsella vain hyviä asioita ja hyviä kulmia. Olisipa ihana joululahja rakastaa omaa ulkomuotoaan melkein 100% :) Mites, kuka lähtee haasteeseen mukaan?

Tänään tosiaan olin myös värikoulutuksessa ID Hairilla ja tytskyt taiko mulle ihanan syyslookin. <3 Kyllä tää tumma on vaan mun juttu, vai mitä mieltä te ootte? Raidat ei kunnolla kuvassa näy, mutta tämä kuontalo on siis suklaanruskea toffeenvärisillä raidoilla. I like. <3 Huomenna pakotan ystäväni E:n ottamaan vähän edustavamman kuvan. ;)


Palaillaan taas!:)

12 kommenttia:

  1. Aivan mahtava tavoite! :) Miulla tuo tavoite on oikeestaan semmoinen koko ajan päällä oleva haaste. Tyyliin jos vaikka on sellainen läskilöllöpäivä, niin pysähdyn hetkeksi paikalleni, suoristan ryhtini ja ajattelen jotain positiivista kropastani. Kuulostaa ehkä tosi typerältäkin, mutta ainakin miulla toimii! Lähden siis siun tavoitteeseen mukaan siltä osin, että yritän jatkaa tätä tapaani vastedeskin :)

    Eikä uudet hiuksetkaan oo yhtään vähemmän mahtavat! Käy siulle tosi hyvin, ja tuo kasvoillekin jotenkin ihan uutta ilmettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itelläkin kyseinen tavoite on lymynnyt mielessä ja välillä sit toteuttanut, mutta mietin, että jos päivittäin sitä alan tekemään ja ajattelemaan kroppani ulkonäköä positiivisesti, niin ehkä saan kehonkuvani muuttumaan? Aion tehdä myös ajatusleikkejä, että sljen silmäni, ajattelen nykytilanteen ja sitten mietin unelmakropan ja sen jälkeen ajattelen ensin isona kuvana nykyistä tilannetta jonka jälkeen se vaihtuu tavoitekroppaani ja näin varmasti parannan mielikuvaa omasta kropastani jolloin se vihdoin saattaa siirtyä peiliin. :) Nykyään menneisyyden takia kun nään itseni isompana mitä olen (tämä on selvinnyt sillä, että olen näyttänyt kuvia poikaystävälleni,siskolleni ja he ovat kauhistelleet omaa minä-kuvaani) niin ehkä vihdoin kuva menisi enempi oikeaan suuntaan. :)

      Ja kiitos paljon! Tuo kuva ei kyllä anna hiuksille oikeutta, kun nää on luonnossa niiiiin kivat! <3

      Poista
  2. Mä olen kokoajan mukana, nimittäin sitä tässä itse opiskelen ja opetelen kokaja. Olenkin itse tullun jo huikean matkan eteenpäin itseni hyväksymisessä ja arvostamisessa =)

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno toi uus väri! Ja hieno on myös tavoite!! :)

    VastaaPoista
  4. Voiko sen ottaa tavoitteeksi mutta kuitenkin tiputtaa painoaan? Eikö se kuitenkin vähän sitten meinaa ettei tuu toimeen kroppansa kanssa? Hyvä tavoite on! Kumpa itse pääsisin lähellekkään joku pv että voisin olla itsevarma. Tänä päivänä se ei ainakaan onnistu. Peilistä katso joku kummajainen jonka naama näytti olevan tosi pahasti turvonnu..... en tajuu....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi! Mielestäni mitä enempi on sujut kroppansa kanssa, sen helpompi on sitä alkaa muokkaamaan ja asian kanssa voi ottaa rennosti. :) Ja laihdutushan ei ole mulla enään tavoitteena, ainoastaan kiinteytyminen. Tämä prokkis siis toiv. myös saa mielestäni sen ajatuksen, että olisi kiva jos paino vielä vähän tippuisi. Näin valmistaudun myös mahdolliseen painonnousuun, joka tulee sitten lihaksien takia enkä säikähdä asiaa. :)

      Ja joskus on noita huonoja päiviä, mutta anna itsellesi aikaa ja juttele vaikka ääneen itsellesi peilin edessä. Saa itsesi näkemään ne hyvät puolet. Tai sulje silmäsi ja kuvittele itsesi sellaisena kuin haluaisit. Mieltä on helppo huijata! Kyllä se siitä ja mun tavoitteeseen vain mukaan!:) Vsi mitä?

      Poista
  5. Mulla on sulle tunnustus: http://monnatreenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihana syystukka :) Tavoitteesi kuulostaa oikein hyvältä ja sellaiselta johon kannattaa pyrkiä :)

    VastaaPoista