lauantai 8. syyskuuta 2012

TO THE NEXT LEVEL!

Heippa ja kivaa lauantaita kaikille! Mites teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin? :)  Itse luulin perjantaina, että tulee ihan tyhmä ja väsyttävä viikonloppu, mutta koin aikamoisen energiainnostuspommin, kun käväisin spinnissä purkamassa turhautumista, syvävenyttelemässä lihakset auki ja kunnolla saunassa. Sitten sain vielä Veskulta viestiä, että on aika viedä projektia eteenpäin! Vihdoin! Tätä oon oottanut ja onhan tää kroppa aika äärirajoille ruokailun suhteen vedetty. Jopa niin äärimmilleen, että se on aiheuttanut huolta lähipiirissä ja jopa täällä blogissa. Mutta no worries, mä ainakin luotan Veskun ammattitaitoon ja pian lähtee esim syömishäiriöepäilyt, kun tähän naiseen aletaan hankkimaan lihasta! Ja treenaus meinaa myös ruokaa ja hiilareita. Aamupuuroa!!

Hiilareihin olen itseasiassa jo tänään palaillut ja sama jatkuu huomenna. Määrät ovat melko pieniä. Aamulla oli aamupuuroa (kera mehukeiton ja raejuuston) ja äsken sain vetästä kanan ja kasvisten lisäksi 40g täysjyväpastaa. Nam nam! Siinä olikin tämänpäivän hiilarit, mutta huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet ja suunnittelin, että pastan voisin korvata vaikka ruisleivällä. Omnom!

Tänäaamusta käskin myös miestä ottamaan aamukondis kuvat, sillä nyt varmasti sokeutuu tuloksilleen, niin voi sitten kuvia ihmetellä ja hämmästellä. ;)

Päivällä käväisin kaverini Minkun kanssa Kuntoportilla kuvailemassa ja laitetaas tänne vähän kuvasaldoa! Uusi bannerikuva sekä ihan uusi ulkoasu olisi jees, mutta on vielä auki, mitähä siihen keksisin. Onko toiveita vaikkapa värien suhteen? Ja kuvista saa sanoa luonnollisesti taas mielipiteen, olisin siitä enempi kuin iloinen!



Puolapuilla oli kiva hillua vol. 1

Kuntoportin ryhmäliikuntasalista. :)

Shake that ass! Kattokaa miltä näyttää mun peppu noissa pökissä! Huhheijaa!

Puolapuilla oli kiva hillua vol. 2

aika hyvä feikkikeskittyminen, vai mitä? Jos mun ura onkin näyttelijä...? ;) Salkkareihin!
Nyt mä alan tosissani miettimään meenkö äitille yöks vai jäänkö tänne mun lauantain vapaapäivän kunniaksi. Äitille ois kyllä vaan niiiin kiva mennä! Siellä aina rentoutuu mukavasti. Hitsisti vaan teetä ja viltin alla makoilua niin ai että jaksaa huomenna pumppailla! ;)

Ihanaa loppuviikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

  1. Tosi makee toppi! :) Ja kyllä peba näyttää hyvältä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Se ei ookkaan tainnut päästä näkyville vielä täällä blogissa, vaikka alkukesästä sen ostin Helsingin Björn Borgin liikkeestä! Ja kiitän. ;)

      Poista
  2. Sä vaan näytät niin super-upealta! Oikea kaunokainen! ((:

    Mutta tuota sivupalkissa olevaa kuvausta voisi varmaan vähän päivittää ulkoasun kanssa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanastisanottu, kiitos :')

      Ja ah, totta! :D Pitääkin miettiä siihen jotain uutta ja hienoa! ;)

      Poista
  3. Ihana raikkaan väriset treenivaatteet sulla! Nuo siniset pökät on erityisen nam!

    Uusi leiska voisi olla myös raikkaampi, tämä nykyinen musta tausta on niin raskaan oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!:)

      Ja jep, itse oon miettinyt ihan samaa. Tausta voisi olla mielestäni jopa ihan perus valkoinen!

      Poista
  4. Itelläni just tuo hiilareiden lisääminen tuotti alussa ongelmia, mutta nyt niihin on jo tottunut :) Etenkin, kun on valinnut hyviä ja omalle kropalle sopivia hiilareita, joista ei niin helposti tule turvotusta ym. inhottavia sivuvaikutuksia! Kun muistaa omat tavoitteensa, ymmärtää hiilareidenkin tärkeyden ja niitä nauttii oikeastaan jo ihan mielelläänkin :)

    Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itelläkin varmaan tulee jonkinmoista pöhötystä, mutta eipä se mitään. :) Pastaan kyllä ei mun massu reagoi, aamupuuroon ehkä hiukan, mutta se laittaa kyllä vatsan toimimaan. ;DTosin nyt mun aamupuuro sisältää täysjyvähiutaleita sekä vehnäleseitä, joten mun varmaan kannattais vaihtaa ruispuuroo, vai mitä oot mieltä?
      Ja innolla kyllä alan taas hiilareita syömään, et alkaa saamaan lihasta. Nyt kun vaan on laihtunut ja laihtunut kokoajan lisää eikä se kuulu enän tavoitteisiini.

      Kiitos tsempeistä, kyllä tää tästä lähtee! ;)

      Poista
    2. Miulla menee taas just toisinpäin: pasta kyllä näkyy pöhötyksenä, mutta puuro ei vaikuta mitenkään :D Ite oon vannoutunut kaura- ja tattaripuuron ystävä, niin en oikein osaa sanoa tuosta ruispuurosta.. Mutta kaikkeahan kannattaa kokeilla, niin löytää sen itselleen parhaimman vaihtoehdon :) Ehkäpä voisin testata itsekin tuota ruisversiota, viime kerrasta kun on jo monia vuosia aikaa!

      Poista
    3. Oho aika jännä! :D Tässä huomaa taas miten erilaisia kropat on. :) Ja onko tattaripuuro oikeesti hyvää? Sitä ois kiva kokeilla! Ruispuuro on kyllä ihan ok, mutte voita Nallen kunto plussaa! Pian mulla on kaapit täynnä erilaisia puuroja..)

      Poista
  5. olet niin kaunis :)♥ ihanat hiukset!

    VastaaPoista
  6. Voi miten söpö oot!:)

    VastaaPoista
  7. Eksyin sattumalta blogiis ja ei voi sanoa muuta ku että arvostan sua! Näytät tosi upeelta, ja oot varmasti tehty kovasti töitä kroppas eteen! :) Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihanasti sanottu!:) Ja jep, tarkotuksena olisi porskuttaa vauhdilla etiäpäin!

      Poista