torstai 13. syyskuuta 2012

Esikoisen paino: 12 kiloa

Eli tänään mun lattiaan jämähti seuraava asia: 12 kilon vinyylikahvakuula. Se on esikoiseksi mielestäni ihan hyvän painoinen, sillä tarkoitus on reenailla isoja lihaksia!

Koulun jälkeen (mikä muuten venähti vähän pitkäksi kun oli E:n kanssa niin super kivaa!) suuntasin Budget Sporttiin hakemaan kahvakuulaa. Eilenhän mun piti hakea äitiltä 12kilon kahvis, mutta se oli oikeesti mystisesti kadonnut!

Noh olen tyytyväinen ostokseeni, sillä tota kaveria tulen käyttämään. Onhan mulla myös mm. Sport Ladyn Kahvakuula- DVD, minkä voitin! Nyt voin sitä siis jokupäivä kokailla! ;)

Hintaa mötikälle jäi 34,90 kun tarjouksessa oli mokoma! Ja ihan hyvältä tuo kädessä tuntuu, on vaan kaverilla kokoa, kuten ehkä alhaalla olevasta kuvasta huomaa! :D





Nyt on siis jotakin, millä treenailla aamuisin!

Löytyykö teiltä mitä jumppatamineita kotoa? Tuleeko niitä käytettyä? ;)

8 kommenttia:

  1. Huoneellinen.. Joka päivä.. :D

    Onnea perheenlisäyksestä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, no sen kyllä susta huomaakin! ;) Mä tyydyn tohon kahvikseen (ainakin vielä hetken) kun Kuntoportille ja salille on vain 2 korttelia! :D

      Ja kiitos paljon! ;)

      Poista
  2. on painoa, gymstikkia, jumppakuminauhaa ja muuta pikku tavaraa, mutta ei enää nyky tarpeita kata, kun painoja saa max 10 kiloon asti.. :D

    VastaaPoista
  3. Tässä samalla kommentti kahteen eri kirjoitukseen:
    Minulla ainakin on aina ihan liikaa tekemistä ja puuhaa. Esim. nykyään sosiaaliset tapahtumat ja ihan vaan pikaisesti kavereiden näkeminenkin on liian harvinaista herkkua. Mutta se mitä meinasin sinulle(kin) suositella on KIRJAT. Lukeminen kannattaa aina! ;)

    Jos et ole yleensä lukuihmisiä, niin tässä sitten kommenttia ja vinkkiä liittyen tuohon kahvakuulailuunkin.
    Luin nimittäin juuri kirjan Maanantaisoturit ja kirjoitin siitä blogiinikin:
    http://sekametelisoppakohtaasillisalaatin.blogspot.fi/2012/09/maanantaisoturi-jatkaa.html
    Alkupuolisko oli enemmän ravinnosta. Lopussa kahvakuulailusta. Ehkäpä nimenomaan se loppuosa olisi sinulle hyvää luettavaa?
    Kirja on kuitenkin aika ohut. Varmaankin ensiviikolla palautan sen kirjastoon. Eli jos ei muualta sitä löydy, niin sitten ainakin sieltä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en ihan lukutoukka oo. Löytyy mielenkiintosia pokkareita, ruokaoppaita, tiedkékirjoja mut ei niin ei :D Kesällä sotin 30e kirjoja ja 0 luettu, wuhuu! :D Eli ei ihan mun juttu. ;)

      Ton mainitsemasi kirjan voisi ehkä lukaista jos joskus kaipaa vinkkiä. :) Aamuisin mulla on tarkat liikkeet eli niihin en lisäile ja jos ensin tuon DVDn kokeilisi. Mutta kiitos paljon vinkistä!

      Poista
  4. Jep, löytyy kuntopyörä, crosstrainer, jumppapallo, tasapainolauta, jumppamatto, vatsa- ja selkäpenkki, 1,5kg:n käsipainot (niillä en oo tehny mitään enään pitkään aikaan :D) sekä yks säädettävä käsipaino.. :D Ja kotona treenaan - aina. Oon käynyt varmaan 5krt salilla koko elämäni aikana, haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Ihanan paljon välineitä! Mullekkin!! Ja paljon rspectiä siitä että kotona jaksat noin hienosti reenailla. :)

      Poista