tiistai 4. syyskuuta 2012

Hyväpäivä tiedossa

Tänään olen varma, että hyvää fiilistä riittää koko päiväksi.

Aamulla nukuin pitkään, seitsemään ja se siunasi minulle 8 tunnin yöunet! Siitä sitten heräilin ja ilokseni huomasin että peppu on pitkästä aikaa jökissä, kiitos Maikin eilisen Stepin! Rauhallisen heräilyn jälkeen vaatteet niskaan lenkille ja eilen illalla olin jo päättänyt, että menen eri lenkin kuin normaalisti.

Harjun maisemat ja metsän tuoksu vaihtuivat Jyväsjärven maisemiin ja veden tuoksuun. Lenkki oli normaalia pidempi ja veroittikin 10 minuuttia enemmän, mutta ei haittaa yhtään! Lenkillä oli pituutta varmaankin 3-4 kilometriä. Normaalisti juoksen aamuisin sen kaksi. Eli isommilla vauhdeilla ja sykkeilläkin mentiin, mutta ei tuntunut missään!

Nyt on aamupala nassussa ja suuntaankin heti tämän postauksen julkaistuani Kuntoportille, jossa polkaisen 30' spinnin ja ahkeroin 30' kahvakuulan. Sen jälkeen tyytyväisenä saunaan. Oi kyllä! <3

Lisäksi tänään on luvassa mm. kampaaja, eli tämä neiti siirtyy hiusväriltään syyslookkiin. JEE!:) Onhan tämä vaaleakin kiva, mutta kyllä syksyisin jotakin tummempaa kaipaan. Ihan vielä en paljasta, mitä tuleman pitää, mutta voin laittaa illalla kuvaa jos jotakuta kiinnostaapi. ;)

Tänään myös haetaan ja etsitään uusi olohuoneen matto miehen kanssa, sillä huomenna on luokkani luokkabileet meillä, niin pitäähän sitä olla siistiä! ;) Ihanaa kyllä saada tänne kunnon lössi kavereita.

Mitäs teillä on suunnitelmissa tänään? :)

Pst, illalla myös julkaisen syksyn tavoitteeni. Katsotaan kuka tulee mukaan tavoitteeseen kanssani ja onko joku jo saavuttanut kyseisen tavoitteen.

9 kommenttia:

  1. Ootko muuten koskaan kokeillut lyhyttä tukkaa? Vois ehkä sopia ja olla pirtsakka.
    Itsehän olen pari kertaa leikannut lyhyeksi, mutta sitten alan välittömästi kasvattamaan taas pitkää tukkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joo ja meinasin kesän alussa leikatakkin. Mutta tunnen enempi olevani kotonani pitkässä tukassa. Ja lyhyessä haluaisin ehdottomasti A-linjan niin se pitäisi joka päivä laittaa että näyttäisi joltain. Tätä pitkää on helppo pitää vain ponnarilla. ;)

      Poista
  2. Hei! Juoksetko aina lyhyitä lenkkejä vai koskaan pidempiä, sanotaan 7-10km? Hyvin olet onnistunut nimittäin pudottamaan painoa! Elän siinä luulossa, että pidempi parempi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyen lenkin kirmaan päivittäin aamulla tyhjällä vatsalla. :) En oikeestaan noita pitkiä ole koskaan juossut. Olisikohan pisin 7 km? Olisi kyllä kiva oppia juoksemaan pitempäänkin, sitten pitäisi vain oppia ottamaan rauhallisempi tahti, joka on mulle niin vaikeeta!:D

      Poista
    2. Ja olisihan se hyvä rasvanpoltonkin kannalta jos menisi melko matalilla sykkeillä ja semmosen tunnin tai parikin. :)

      Poista
  3. Ihanan reipas ja "onnellisen" kuuloinen päivä sulla on kyllä tiedossa ja jo ollutkin tähän asti!
    On ihanaa kun heti aamusta tietää, että tästä päivästä tulee hyvä! <3 Sitten vielä liikunnan kautta lisää positiivisuutta päivää ja ai että! :) <3 Kivaa päivän jatkoa siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Monna!:) <3

      ja jep, sitä fiilistä ei kyllä voita mikään kun tietää että tulee hyvä päivä! Tosin siivous on pieni miinus, mutta senkin voi ottaa raivokkaasti jolloin a. se on nopeasti ohi b. saa hyötyliikuntaa ja yhtälönä on hyvä mieli. ;) Ja kivaa päivänjatkoa myös sinne! <3

      Poista
  4. Miunkin ois suunnattava kampaajalle, kun juurikasvu on ihan törkeä! En oikein ite uskalla värjätä, kun on nää pidennykset ja pelkään et noi sinetit menis siitä pilalle :/ Nuo vaalennusaineet kun ei oo mitään miedoimpia, ja oon kuullut et sinetit saattaa haurastua niistä. Kampaaja ehkä osais ainakin pikkusen niitä varoa.

    Hei innolla jään odottamaan tuota tavoitteen paljastamista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo juurikasvu kyllä sillon kannattaa kampaajalla hoitaa jos nuo sinetit on, koska kyllähän se vaurastuttaa. :/ Ja ammattilaiselle on muutenkin aina kiva mennä!

      Ja kiva juttu, illalla sit kurkkimaan mikäs ihme se on! ;)

      Poista