maanantai 3. syyskuuta 2012

Nykyinen tavoitekroppa?

Montaa tuttuani ja ystävääni kiinnostaa nykyiset tavoitteeni. Kuten arvata saattaa, on nekin ajanmyltä muuttuneet, kun on havahtunut siihen että hei, mä pystyn muokkaamaan kroppaani haluamakseni jos vain oikeasti haluan ja nään töitä sen eteen!

Alkuun tavoitekroppana toimi nämä neitokaisten kropat:

 Tämän neidin kroppa on mun alitajunnalle tuttu. Se oli kauan kannettavani taustakuvana sekä kannan edelleen kuvaa tästä kropasta lompakossani. Myös spinnimaratoonilla laitoin teipillä kuvan kiinni pyörään, mistä sain lisätsemiä!

Tässä aika samantyylinen, jonka valitsin heti projektin alussa toiseksi tavoitekuvaksi. Enemmän realistinen, ellen silareita aio hankkia. ;)

Nykyään tavoitekroppani näyttää tämäntyyliseltä:

Janni Hussi. Neidin kroppa jaksaa motivoida AINA. Neiti on mielestäni nykyään kyllä vielä tikimmässä kunnossa, huhh!

Tuossa mahassa on vaan sitä jotakin!!
Viimeisin kuva on kyllä niin kroppa, joka saa minut innostumaan. Tai lähinnä mahan timmeysaste!(timmeyaste?.. onko se sana?:D) Mutta kyllä tuo Janninkin kroppa olisi aika bueno! ;)

Mikään kiire mulla ei ole noita kroppia saada, sen estää jo tämä löysä nahkakin, jota on hieman tullut laihdutuksen takia. Mutta kun saadaan salitreenit nopeasti käyntiin, niin sekin nopeuttaa sitten tavallaan nahan palautumista, kun saadaan lihasta alle! ;)

Miltä näyttää mun nykyiset tavoitekroppakuvat? Haen naisellista ja timmiä kroppaa ja mielestäni nykyisissäkin tavoitekuvissani naisellisuus ja muodot säilyvät hyvin. :)

Ja kuitenki jotakuta kiinnostaa ehkäpä missä ajassa sitten ajattelin päästä tavoitteeseeni? Veskulle kerroin vuoden alussa kun nähtiin, että 21-vuotiaana haluan olla elämäni kunnossa. Eli vielä on ihan hyvin aikaa! ;)

Millaisia on teidän tavoitekropat? Vai oletteko jo päässeet tavoitteeseen ja nyt vain ylläpidätte kyseistä kuntoa?:)

4 kommenttia:

  1. Mun tavoitekroppa on yleensä peilissä, lomalla ei ollut, mutta nyt on taas. Tavallinen liikkuvan naisen kroppa, muhkuroita löytyy ja välillä makkaroita tulee, mutta niin rakas se on silti ja onneksi se toimii :) Kannattaa muistaa olla kiitollinen omasta vartalosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on munkin tavoitteeni loppupeleissä! Koskaan ei voi tietää, vaikka huomenna heräisin ja ajattelisin "hei, nyt on hyvä" ja sitten se on! Kiitollinen olen kyllä jo nykyäänkin ja ihan salaa joskus jopa aamuisin ihailen tätä kroppaa jos on hyvä aamu. ;) Paras fiilis on katsoa itseään peilistä ja todeta "damn girl!" :D

      Poista
  2. Kyllä nuo kaksi alimmaista ovat lähimpänä omaa tavoitekroppaani :) Janni on kyllä niin motivoiva tapaus, että! Jotenkin uskon siihen, että pitkäjänteisellä työllä tuollainen kroppa on saavutettavissa, vaikka aina välillä niitä epäuskon hetkiä kyllä tulee ja pahoja sellaisia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan varteenotettavat tavoitteet!;) Ja äläpä muuta sano! vieläkun Janni taitaa olla samaa vuosiluokkaa tai vuoden vanhempaa kuin minä. Miks mä en oo tossa kunnossa ja voittanut jo bikinifitnesskisoja,häh?!:D

      Ja varmasti pääsee pitkäjänteisellä työllä kyseisiin kroppiin. :) Ja epäusko kuuluu joskus asiaan, eihän tää muuten olisi yhtä jännää ja kutkuttavaa hankkia tuloksia lisää,vai?;)

      Poista