lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksyisiä kuvia + lupaus!

Eilinen meni vielä täyslevossa ja olin pois koulusta. Niimpä hyödynnettiin ihana syyssää kaverini Joonan kanssa ja mentiin kuvailemaan! Oli aikaa laittautuakkin hyvin, kerrankin! Ehdin myös käydä postissa hakemassa aika huisin palkinnon minkä voitin.. siitä lisää illemmalla. ;)

Tässä eilistä kuvasaldoa;









Viimeisen kuvan kanssa osallistuin KappAhlin kisaan eli jos mun tyyli miellyttää arvostaisin jos kävisitte nakkaamassa äänellä. :) Mun kisakuvaan ja äänestämään pääsee halutessaan tästä! Tuolla on kyllä aivan upeita tyylejä mukana kisassa, kannattaa käydä kattomassa ja äänestämässä lempparia!:) Ja jos itse otatte osaa kisaan, linkkailkaa ihmeessä omia kisakuvianne niin käyn kurkkimassa ja ehkä antamassa äänen!;)

Tänään onkin luvassa vielä lepäilyä.. iloistin jo että pääsee rennon salitreenin tänään tekemään, mutta kuumemittari näytti 36.9. Nakkasin mittarin pois kainalosta kun alkoi ärsyttämään, joten en tiedä olisko mennyt lämmön puolelle! Tästä hipsinkin siis nukkumaan. Oivoi..

En muuten tiedä uskonko vain liikaa faktaan "lihas kasvaa levossa", mutta mun kylkilihakset on kiriny kivasti näinä parina päivänä. Huhheijakkaa! ;) Siitä tulikin mieleen, että vielä tänävuonna olisi tarkoitus mennä kuvaamaan Joonan kanssa musta kuntokuvia ja laitetaas lupaus vireelle, että napataan sitten mun massusta kuva! Ja jos ei muuten, niin ainakin aamumassukuvan tulette saamaan joululoman aikana, hui! :)

Huvittaa muuten, miten hurjasti kun ihmiset kyselee miten mä jaksan terveellistä elämäntapaa. Lähinnä ruokailua koskien. Äskenkin vetäsin napaan tuoretta paikallista ruisleipää (sis. pelkkä ruisjauho, vesi, hiiva), savulohta, juustoa ja paljon kasviksia. Toisena vaihtoehtona ois ollut pitsa. Ainutta samaa olisi ollut juusto, tosin pitsassa sit olisi ollut reilu 10 kertaa enemmän ja 10 kertaa rasvaisempaa.
Mielestäni minun valinta ei kuullosta ainakaan yhtään pahalta ja se itseasiassa kuullostaa makuelämykseltään paljon paremmalta kuin pitsa vai mitä mieltä te ootte?;)

Ihanaa syyslauantaita kaikille!:) Mitäs teillä on suunnitelmissa tänään tai mitä olette kerinnyt jo puuhailemaan?

20 kommenttia:

  1. Kyllä lohi aina pizzan voittaa! NAMI! :P~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! ja kun kyseessä oli vielä savulohi niin varma voitto!;)

      Poista
  2. Voi olla että lihas oikeasti kasvaa levossa, sillä mulla oli hetki sitten pari viikkoa taukoa treeneistä ja sen aikana tuli pari kiloa lisää!: D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, eli tuskin väite on turha!:)

      Pitääkin sitten ottaa painot, rasvaprosentit ja mitat kun paranee! jos vaikka yllättyis positiivisesti!;)

      Mutta alkaa tässä jo ikävöidä treenaamista, vaikka varmasti lepo tekee hyvää kun porskuttanut pian 5kk täysillä eteenpäin!

      Poista
  3. Upeen näkönen oot! Niin ihania syksyisiä kuvia! ((: <3

    VastaaPoista
  4. Olet tosi kaunis!:)Upeita kuvia kaikki! Kyllä savulohi pitsan ja sen jälkeisen läski-olon voittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ja niimpä, samaa mieltä! Vie maunkin suhteen ihan sata nolla! :) Tosin on omatekemä pitsa aika hyvää, kun tekee pohjasta asti itse kaiken mahdollisen. :)

      Poista
  5. Tai jos tekee lohipizzan!!!! :P~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miltä lohi maistuu pitsassa?! Ikinä semmosta kokeillut!:D Pitsassa toimii parhaiten mun mielestä kana, m-mm! <3

      Poista
    2. Kannattaa kokeilla. Itsekään en ole tehnyt sellaista kuin kerran. Muita täytteitä siinä oli muistaakseni aurinkokuivattu tomaatti ja/tai ihan tuoretomaatti. Naminaminam.. :)
      (Lohihan on vaan niin taivaallisen hyvää, että se passaa mihin vaan ja sitä syö vaikka pelkiltään ja voisin elää vaikka pelkästään sillä! <3 )

      Poista
    3. Okei. :) Hmmh aurinkokuivattua tomaattia en voi sietää!:D Tuoretomatti on kyllä namia pitsassa. <3 Pitää joskus testailla. Itekkin voisin elää lohella!!

      Poista
  6. Siis ihan mielettöän upeita ja kauniita kuvia! Oot kaunis ja syksy on kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Monna! <3 Ja oli kyllä ihana syyshehku tona iltana. Eilen oli sama juttu! Ihmeellisesti antaa energiaa syysaurinko aina jos se päättää piipahtaa taivaalla. <3

      Poista
  7. sun hiukset on aivan ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) <3 Saahan niistä aikamoiset kun jaksaa tunnin väkertää!:D Mistähän sitä sais voimia jaksaa kihartaa joka aamu hiukset?

      Poista
  8. En ollut tuollaista kisaa edes huomannutkaan, mutta todellakin sait ääneni, ihania syyskuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan osallistumaan!:) Ja voi kiitos paljon!:)

      Poista
  9. Selailin tässä blogiasi ja vaikutti todella kivalta, taidan laittaa muistiin tämän (:

    VastaaPoista