maanantai 17. syyskuuta 2012

Still alive!

Heipodei! Täällä kirjottaa aika väsynyt akka. Yksityiselämä on ollut melkosta myllerrystä ja mm. viimeyönä tuli unta palloon 4.5h. Lauantai-sunnuntaiyönä mahtavat 5h ja ne energiavarat meni kyllä eilen hienosti tuhlaukseen kun kävin mm. markkinoilla 2h, sienessä 4-5h, pumpissa sekä syvävenyttelyssä ja jotenkin olin liikenteessä 11 tuntia! Paljon mulla on asiaa ja haluaisin kertoa, muttei nyt aivot kykene. Ja tänään lepopäivä pyhitetään koulun jälkeen päikkäreille, pakko!

On ollut tosiaan messuostoksia, ensimmäinen mässypäivä, loistavaa treeniä, vähän vähemmän loistavaa treeniä, lihassärkyä pepussa pitkään aikaan... kaikkea on siis sattunut, mutta no worries, mä tulen heti kertomaan kunhan kykenen ja jaksan. Voisin torstaina yrittää!

Huomenna kuitenkin on luvassa spin revolution (Kuntoportin rankin sisäpyöräilytunti) ja ylihuomenna punttisali, missä pitää olla kanssa supervoimissa!

Mutta tällä viikolla koitan oikeesti löytää voimaa tulla kirjottamaan ja kertoilemaan kaikesta mitä äsken mainitsin ja mm. siitä, miltä tuntuu "next level" tässä mun projektissa. Eli lihaksenkasvatus.
Mitään en voi luvata, mutta yritys tulee olemaan kova!

Kiinnostaisiko teitä muuten kuulla mun painonpudotusvaiheesta kooste? Se dieettihän kesti siis yli 4kk ja kroppa laitettiin aika äärirajoille!

Nyt ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja pahoittelut vielä tämä hiljaiselo, mutta aina ei vain  kertakaikkiaan pysty ja kykene kaikkia asioita hoitamaan, vaikka kuinka rakkaita ne olisikaan!


10 kommenttia:

  1. Joo!! Laita sellainen kooste! Se olis tosi mielenkiintoinen!

    Älä huoli blogihiljaisuudesta!! Nyt vaan ajattelet itseäs ja sun hyvinvointia! Toivottavasti saat pian kunnon yöunia! Voimia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää semmonen väsäillä kun aivot suostuu yhteistyöhön! Onneks liikunta ei vaadi aivoja. ;)

      Ja okei, en ota stressiä. Kiitos Monna ihanista sanoista jälleen! <3 Kyllä mä täältä vielä nousen!

      Poista
  2. Koosteet on aina kivoja. :)
    Etenkin, jos on kuvia mukana.

    Mutta lepäilehän nyt kunnolla! Olet sen ansainnut.
    (Itsehän lähden tästä juuri yhdistetylle aamulenkille ja kaupassakäynnille ja illalla odottaa vielä YogaPilates.
    Viime viikolla tuli lepäiltyä ihan liikaa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää siis väsätä kooste. :) Eiköhän sinne kuviakin löydyt matkanvarrelta. ;) Tosin kroppakuvia, missä näkyisi hyvin muutos, ei vielä tipu. ;)

      Ja jep, pitänee lepäillä. Kylläpä sulla kuullostaa ihanan aktiiviselta maanantai... mäkin haluun!:D Nautinnollista ja aktiivista maanantaita sinne. :)

      Poista
  3. Joo ehdottomasti koostetta peliin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sitten laitetaan semmonen päähän muhimaan ja toteutus tulee lähiakoina. :)

      Poista
  4. Jaksamista ja tsemppiä siulle! <3 Älä ota bloggaamisesta stressiä, ei myö lukijat täältä minnekään hävitä ja ymmärretään varmasti kaikki ihan täysin tilanteesi :)

    VastaaPoista
  5. Taisin nähdä sun kuokkalansillalla yks päivä lenkillä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu ihan mikä päivä! Siitä on kyllä aikaa kun yks aamu siinä vetäsin aamulenkin ja jos päivällä/illalla näkee oon ollu mun pikkusiskon kanssa!

      Poista