sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kummastunut kroppa

Huh huh että osaankin olla täynnä! Kyllä nuo hiilarit on hurja juttu! Maha tosiaan on vähän ihmeissään, vaikka määrät on vielä aika pieniä, mutta vasta nyt heräsin todellisuuteen, että hitsiläinen mulla on ollut useempi viikko, että ole elänyt oikeastaan kokoajan nälässä!

Äsken siis oli taas täysjyväpastaa kera kanan ja kasvisten. Ja aamulla oli sitä ihanaa puuroa tietty. Ei vois tää neiti olla tyytyväisempi! ;) Tosin mulla alkaa jo nyt olemaan pieni ikävä mun aamujugurttia kaikilla herkuilla (pähkinöillä,siemenillä,marjoilla, gojimarjoilla, maca-jauheella ja raakakaakaopavuilla) haha osaatte varmaan nyt arvata miksi ennen aamupala oli lempparia. ;) Mutta kyllä tuo puuro taitaa silti viedä voiton!

Turvotusta ei oikeastaan ole. Tankkipäivinä huomasin, että peruna turvottaa, muttei oikeastaan pastalla tai puurolla ole mitään vaikutusta. Ehkä pieni, mutta nopeasti se olo lähtee. Ja uskon kun kroppa taas tottuu hiilariin jää pienetkin pöhötykset pois. :)

Tarkalla VHH-ruokavaliolla siis mentiin n. 3,5 kuukautta! Aika kauan! On siis aika outoa syödä taas puuroa, pastaa, riisiä, ruisleipää yms yms vaikka hiilareita syödäänkin vain paristi päivässä ja pieniä määriä niin silti se saa kropan ihmettelemään!

Odotan malttamattomana että Vesku ottaa yhteyttä ja kertoo mikä päivä näemme. Odotan innolla tapaamistamme ja kun en yhtään tiedä mitä tuleman pitää! Hih jännää. :)

Nyt mä annan ruuan laskeutua ja klo 17 starttaa Shape jonkajälkeen on syvävenyttelyt. Tunnit vetää Tia joka onkin mulle uusi tuttavuus! Illasta on vielä luvassa biljardinpeluun harjoittelua, hui! :D

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille! Tuolla on muuten aika nätti ilma. :)

6 kommenttia:

  1. Onneksi siullakin "ensituntuma" hiilareista on noin positiivinen! :) Ainakin kun itse olin tyhjentänyt ensimmäistä kertaa pitkäänpitkään aikaan puurolautasen eikä paidan alta pömpöttänytkään heti mikään raskausvatsa, niin se kyllä tsemppasi heti alusta alkaen jatkamaan tällä linjalla! Syön siis edelleen hiilaritietoisesti, mutta siltikin niitä tulee niiiiiin paljon enemmän aiempaan ruokavaliooni verrattuna. Ja näin lepopäivinä etenkin, kun on lupa vähän ylitelläkin ruokavaliota ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ja empä mä usko että ne niin laittaa pöhöttämään, ellei ala vetää huonoja hiilareita! uskoakseni sen virheen tekee moni. "Jee nyt voi palata entiseen!" kun todellakaan se ei mene niin. Pitää juurikin syödä hiilaritietoisesti (ainakin sen suurimman osan ajasta.;)

      Poista
  2. Kun laihdutit sillon kesänaikana sillä VHH-ruokavaliolla, niin osaatko sanoa yhtään paljonko siinä oli kaloreita? Mä oon pitkään jojoillut painoni kanssa enkä tiedä yhtään, että miten saisin itsestäni irti taas :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä. Veikkaan 1300-1500/päivässä. :) Vhh-ruokavaliolla opin, että ei se paljonko syö, vaan että mitä syö! ;) Suosi siis paljon kasviksia ja juo paljon vettä! Ja lämmöllä voin suositella myös personal traineria, hän varmasti löytää juuri sinulle oikean ratkaisun. :)

      Poista
    2. Paljonko urheilit?

      Poista
    3. Ajallisesti n. 4-5h viikossa, riippuen fiiliksistä!

      Poista