lauantai 1. syyskuuta 2012

Spinnimaratoonin fiilarit

Heippa ihanaiset! :) Eilinen tankkauspäivä oli jotenkin niin buu buu, ettei siitä huvittaisi postata.. katotaan, eiköhän se postauskin ole tuloillaan. :)



Mennääs otsikon asiaan, eli spinnimaratooniin! ;) Aamulla heräsin siinä puol 7 ja lähdin aamulenkille kuten normaalisti. Koko lenkin ajan henkinentsemppi oli ääretöntä ja valmistauduin maratooniin puhumalla itselleni (siis ihan päänsisällä!) Tsemppi oli kovaa ja kannustavaa, melkein tuli kyyneleet silmiin!
Sitten kotiin ja parhaimmalle aamupuurolle! <3 Tämäpäivä tosiaan vielä on hiilaripitoinen (tosin vähemmällä mennään kuin to-pe.) Ihan sen takia, että kroppa tarvitsee myös palautumiseen hiilaria!

Join myös hetken päästä kahvia, sillä akoi väsyttää ihan hirmusti! Myös vettä tankkasin about 6 desiä.

Olin jo 9 pintaan portilla, vaikka maratooni alkoi 10. Olin niin hermona, että oli pakko päästä pois kotoa! Varasin pyörän, jutskailin työntekijöiden kanssa ja rauhotuin parhaani mukaan.

Maratoonia ennen hymyilytti..


10 siis starttasi Nooran vetämä Spin Easy 55'. Tämä aika meni aikalailla lämmitellessä, sillä en osannut taaskaan arvioida, mitenköhän jaksan. 55 min aikana kaloreita paloi vain n. 300, vähän alle. Otin siis todella rauhallisesti ja vasta ihan loppupuolella tuli ensimmäiset hikipisarat. Sykkeet kävi max. 140. Tuona aikana kyllä oivalsin, että easyspinnin noin kevyenä voisi joskus ottaa lämpäksi ennen salitreeniä. :) Sain kyllä melkolailla pidätellä itseäni. Olin kuin Hulk rautaketjuissa ja karjuin sekä kiermurtelin mielessäni!

11 alkoi Marian vetämä Spin Cardio 55'. Tällöin pääsi Hulk kahleistaan ja sykkeet nousikin parhaimmillaan 161. Koko Marian tunnin ajan ne olivat 150+ ja hapotus alkoi kyllä tuntumaan työbiiseissä aika mukavasti! Maria alkaa siis nyt ohjailemaan spinnejäkin ja suosittelen! mm. musiikit oli ihan huippuluokkaa ja olihan se tunti kivan rankkakin. ;) Kaloreita pistin palamaan n. 350 luokkaa... kai? (en ihan tarkalleen muista.. on se jännä ;)

12 oli vuorossa vika koetus eli Spin Revolution 55' jonka veti Linda! Tunnin alkuun tuntui ettei jalat enään jaksa, mutta sitten mentiin sisulla. Ja tämä tunti oli niiiin rankka ,että tälle kyllä joskus menen, kun on täydet powerit kropassa! Loppukiri eli viimeiset 20min meni kyllä ihan sisulla. Mulla oli tavotteena kuluttaa yht. 1000kcal maratoonilla ja kun Revolution alkoi, oli palanut n. 700. Siinä sitten mietin väsyneenä että ei kakka ,tästä en selviä kunnialla. Ennen viimeistä työbiisiä oli kulunut n. 980 kcal ja päätin että nyt hitsiläinen kovempaa kun koskaan. Jalat meinasi krampata ja ei ihme, kulutin ihan hetkessä n. 150kaloria! Sykkeet olivat 167 paikkeilla. HUHH!

Aina kun ohjaajat vaihtuivat oli tunnetusti naposteltavaa ja urheilujuomaa. Mä nautin banaanilastuja sekä tuoretta banaania. NIIIN HYVÄÄ! (jos joku ei tiennyt on banaanilastut aika heikkous tälle naiselle.. ;)


..mutta niin hymyilytti jälkeenkin!
Maratooni kun loppui nostin itteni pyrästä käsien voimalla :D Jalat ei tykännyt pysähdyksestä. Ihme ja kumma mun jalat kyllä palautui nopeesti, sillä n. 10min sattui joka askel eikä oikein jalat taipuneet, mutta suihkun jälkeen olo oli jo hyvä fyysisesti ja myös henkisesti! (Liekö auttoi hetki saunassa... ja banaanilastut... )

Kaloreita paloi siis n. 1200, joka on kyllä yllättävän vähän verrattuna viimekertaiseen huimaan 1800+kcal. HUH HUH! Jotenkin tuli fiilis, että olisikohan sitä parempaan sittenkin pystynyt, mutten jaksa uskoa niin. Olin viimeksi melko rapakunnossa Tahkon jäljiltä, joten liekö tämä sitten vain hyvä juttu? Mä myös koitin polkee lujempaa ja kovempaa, muttei vaan enään lähtenyt. Eli enköhän mä kaikkeni antanut! Ja oon ilonen, että on hyvä sekä energinen olo! (2. viimeisellä kerralla on noussut kuume.) Ja ennen olen myös vetänyt buranaa kipuihin, kun ei ole alkanut palautumaan koivet. Nyt kyllä siis tottakai myös tuntuu jaloissa, muttei niin ettäkö tarvisi buranaa. Mitä mieltä te ootte? Hyvä vai huono juttu?

Maratoonin jälkeen kipaisin kotiin ja söin munakasrullaa sekä salaattia. Sen jälkeen lähdinkin Body Actionille käymään katsomaan Aria. Herra oli kisakunnossa ja huhh.. aikamoinen kyllä! Palkitsin myös oman suorituksen ja ostin mun kuolaamat pökät, treenipäiväkirjan sekä vitamiinejä. Kaikki oli hyvin alennuksessa. ;) Oli muuten aika ihana kuulla Ariltakin respectit maratoonista ja oli kiva kuulla BAn myyjältä, että kyllä mun jaloilla vois hotpantsejaki käyttää. Haha, ei sentään vielä, mutta sekin on yksi tavoite,  että vielä joskus (20vuoden iässä!).. :)

tänne merkitään aina painot ja sarjat, aerobiset, fiilikset.. uutta leveliä varten. ;)

Alle 6e maksoin ja varmasti parempia mulle kuin multitabs!

Lady in blue. ;) Kiva pönötys on päällä armottomasta vedenjuonnista. Suokaa anteeksi!


Nyt mä alankin vetämään tässä toista lämmintäruokaa ja arvatkaa mitä on luvassa? NO PUUROA! <3 Mulla tulee niin ikävä kyseistä mönjää, että vedän sitä tänään kahdesti. Hah!

Mutta nyt puuronkeittoon. Palaillaan taas! :) Oliko joku muu vetämässä maratoonin? Miten teillä meni?:)

Pst, edellisen maratoonin fiiliksiä voi lukea TÄÄLTÄ.

Loppuun vielä kuva herkkuloista:


12 kommenttia:

  1. Todella hienoa Mokkis!! Onneks olkoon ja wau!! Kova suoritus! Voit olla ylpee! :)

    p.s. Mä en oo nyt vähään aikaan ostanu banaanilastuja kotiin, ku ne on niin pirun hyviä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Monna!! <3

      Ja hihi, ne on kyllä sairaan hyviä.. ;) vähän liianki!

      Poista
  2. nuo banaanilastut on tosi herkkuja :D vaelluksella tuli syötyy nuita joskus :) NAM. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mäki syön niitä seuraavan kerra sit seuraavalla maratoonilla.. ;)

      Poista
  3. Hei, se että kaloreita paloi vähemmän on todennäköisesti vain merkki siitä, että olet paremmassa kunnossa ja ajoit ns. taloudellisemmin eli tekniikkasi on parantunut myös varmasti. Ja muista:Se, että jokin liikunta suoritus ei polta kaloreita yhtä lailla kuin toinen , ei tarkoita, etteikö se voisi olla kehittävämpi suoritus kunnon kannalta. Hienoa työtä likka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanan rakentavasta ja fiksusta kommentista. :) En ajatellut asiaa yhtään tuolta kannalta, kun jotenkin on niin itsekriittinen joskus itseään kohtaan. Kommenttisi piristi paljon!:)

      Poista
  4. Upeeta! :D
    Olin laittamassa ihan samaa mitä toi yllä oleva anonyymi oli jo kerennyt laittamaan niin en toista. :D
    Banaanilastut!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Maria!:) Ja jep, ne on niiiin hyviä!:D

      Poista
  5. Just samaa olin kommentoimassa kuin edellinen Anonyymi! Poltetuista kaloreista viis, ihan mieletön suoritus joka tapauksessa! :) Onnea!

    VastaaPoista
  6. Ihan mahtava suoritus! :) Oon itekki halunnu päästä kokeilee spinningmaratoonia mutta ehkä vielä joku päivä pääsen ;-) Uusi lukija ilmottautuu! Aloitin itse vasta pari päivää sitten pitämään blogia jos kiinnostaa tsekkaileppa: http://veerantreenit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) ja hihi, rohkeesti vaan kokeilemaan! ;) Niin kivaa itsensä haastamista!

      Ja tervetuloa vaan lueskelee. Pitääpi käydä tsekkailee tuo sun blogi. :)

      Poista