torstai 31. toukokuuta 2012

Paras "iisi"spinni ikinä!

Jalkoja kolottaa.. kerrankin! Mulla on ollut nyt  vaikeuksia saada kunnon lihaskipua varsinkin jalkoihin, kun tuo aamuinen juokseminen on niitä selkeesti vahvistanut, joka on siis tietty superhyvä juttu!:)

Tommosen kuvan mäkin haluan joskus itsestäni!;)
Tänään spinnissä kuitenkin päätin pistää parastani ja teinkin niin kovaa, että se superhyvä fiilis iski päälle treenatessa! Myöskin tsemiä antoi se, että luin FIT-lehdestä väitteen, jonka mukaan pyöräily varsinkin kovilla vastuksilla vähentää selluliittia. ;) Tiedä onko siihen uskominen, mutta ainahan voi kokeilla? Varsinkin, kun tää neiti on niin lyhyiden shortsien fani (niinkuin aiemmasta postauksesta selvisi), mutta näillä jaloilla niitä käytetään vain kotioloissa..


Hikeä ja puuskuttamista ainakin riitti ja kotona sain todeta että nyt kyllä jaloissa tuntuu! Mahtavuutta. :) Huomista aamulenkkiä odotellessa... :D

Nyt lähden kinkkasemaan iltapesujen kautta nukkumaan, että jaksaa aamusta heti veryttää jalat kuntoon! Huomenna onkin vissiin luvassa siivouspäivä, kun lupasin tehdä tulevaan kämppääni loppusiivouksen.. :) Toivon, että jaksan sen lisäksi tsempata itseni pumppiin! Se ohjelma kun on vaan NIIIN paras ja Maria on ihan huippu ohjaaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti