sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Nuhaa uhmaten ulos

2 päivää maaten neljän seinän sisällä tekee melki kenet vaan hulluks! Ei oo muuta tekemistä kun nukkua, kattoa telkkaria ja olla koneella. Arvatkaa vaan, kuinka siinä tekee mieli herkutella! Ja kaksi päivää herkuttelinkin. Perjantaina suklaalla ja lauantaina jäätelöllä. Letut jätin onneksi lauantaina väliin. Turvonnut olo ei kuitenkaa ole, koska kipeenä harvemmin tekee mieli ruokaa.. :)

Tänään ajattelin että loppu saa tulla tälle sairastelulle. Suihkuun ja sitten lämpimästi päälle ja nuhasen siskon ja unisen koiran kanssa ulkoilemaan! Käveltiin n.20min ihan rauhallisesti, mutta ai että aurinko ja vieno tuuli teki hyvää! Toivon todella, ettei herra nuha suuttunut tästä ja pääsisi jo huomenna ihmisten ilmoille. ;) Tiistainakin pitäisi nähdä PT-Veskua! Käydään läpi ruokavaliota, jee! :)

Mutta lenkki piristi ihanasti! Meinasin tosiaan lähtä ilman pipoa, mutta äiti pakotti laittamaan. Hyvä että ulos ees päästi :D "Ei kipeenä saa mennä!!" ja ite hommailee pihahommia samassa flunssassa.. on se äiti aika ihana :) <3

Pst, täydellinen kroppa-kuva olkaa hyvä:



3 kommenttia: