keskiviikko 30. toukokuuta 2012

n. -4kg

Tänään yllätyin kun astuin vaa'alle. Arvio on tosin huono, koska astuin siihen keskelle päivää, arkivaatteet päällä ja muutenkin, joten miinustin painostani n. kilon pois mitä vaaka näytti. Jokatapauksessa, vaaka alkoi näyttämään melkein lukua, jota oon tavoitellut viimeset.. vuoden? Lukua en kerro, mutta dieetin eli 2 viikon aikana on siis tippunut jo n.4 kiloa (3,5-4, en ole ihan varma)!! Voihan ylpeys :)

Meinashan siinä pienenevällä naisella ilonkyynel tulla ja innostus nousi kurkkuun asti! Enään, mitäkä? -6 kiloa monen monen vuoden tavoitteeseen!

Oli myös jännä, miten se vaa'an luku sai itselle niin kauniin olon.. hassua tosiaan, vai?:)

Palkkioksi menin kiertelemään kauppoja ja mm Gina Tricotin ennen mahdottomat 38 farkut napsahti jalkaan! YEY! Tavoitteenahan mulla on vaatekoossa n. 36-38, eli alankohan pikkuhiljaa siirtyä pois 38-40 alueelta?;) Farkut kyllä jäivät kauppaan.. Pitsishortsit vei sydämeni, mutta vielä en kehdannut ihania lyhyitä pitsishortseja ostaa, mutta varmasti ostan seuraavana vuonna pikkushoreja kun on timmit jalat. ;) (mulla on siis jo ensi kesäksikin tavoite!)

"Palkinnoista" sen verran, että sain synttärilahjaksi yhden 35min kasvohoidon ja ajattelin antaa sen -5kg palkkioksi, mutta tuntuu että tämä menee niin hyvin, että nostan tavoitteen 8 kiloon! 10 kilo kun on puotettu on time to party, eli ostella vähän sopivia vaatteita, hih!

Yleensä en intoile liikaa, koska yleensä sitten tulee repsahdus ja naps, kilot takaisin. Nyt mulla on kuitenkin tarkat ruokavaliot ja liikunnat, joten en tiedä mikä muka voisi mennä pieleen? :)
Löysin aika kultaisen säännön koskien tätä projektia!
Tänään alkoi myös mun kesäloma, joten nyt lisään vielä tarkkuutta ruoka-aikoihin, sillä tänään meni paristikkin 3.5-4h väleihin asti. :s Siitä seurasi kamala väsymys ja melkein pökräsin. Ei enään ikinä sitä oloa, kiitos! Kun muuten tästä ruokavaliosta tulee niin energinen ja terve olo!:)

Tästä on hyvä jatkaa!!

6 kommenttia:

  1. Mahtava tulos! :)
    Tuli kyllä varmaan mahtava onnistumisen ilo ja tsemppaa noudattamaan ohjeita vaikka välillä ottaisikin päähän ne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)

      Ja tuli kyllä joo!! Ehkäpä seuraavana aamuna kulkee lenkkikin taas vähän nopeempaa ja vaivattomammin. ;)

      Poista
  2. Ihan loistavaa! :) Onnittelut :)

    VastaaPoista
  3. Mitä sä oikeen syöt jos muutama tunti syömisestä meinaat pyörtyä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon pienempiä annoksia kun enne ja karsin hiilareitakin tosi paljon pois. Ei mulla kyllä koskaan oo hyvä olo jos on 4h väliä syömisestä ja hyvä vaa että kroppa ilmottaa, koska ei saiskaan tulla niin pitkää väliä!:) Musta 4h on kuitenkin aika pitkä aika kun kokoajan on menossa. 3.5h ei tuota vielä ongelmaa. Se on tuo pirullinen puoltuntinen sitten mikä on vielä armon aikaa kunnes tulee se huono olo! Voi kyllä myös olla, että heräsin kun olin nukahtanut ja nousin nopeasti pystyyn, että päässä heitti, mutta uskon että ruokaväli oli suurin syy. :)

      Poista