keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Aamuisia fiiliksiä ruokavaliosta

Huomenia! Täällä kirjoittelee sisukas bloggari kera vähän hämmentyneen pääkopan ja kropan. Aamu siis lähti käyntiin kananmunilla, kasviksilla, vedellä ja vihreällä teellä. Missä leipä/puuro ja maito? Sekä maitokahvi?

Aamujumpan sentään jätin pois, koska tää nuha tuntuu vaan pahenevan ja lauantaina on oltava "kisakunnossa" :D Veikkaan kyllä, että maitoa tulee kulumaan tuona päivänä, sillä sitten lie millonka saan maitoa enää edes kupposta!

Kuullostaa varmaan hurjalle, ettei edes maitokahvia, mutta tuloksien saamiseksi näin on tehtävä. Aamullahan on kahvi mustana tai vihreä tee vaihtoehtona, joten suosin teetä. :) Kunnon yöunet alle, niin ei tarvitse kahvia! Eilenkin menin jo ennen 21 nukkumaan!:)

Huomautan, että vaikka nyt täällä puhun sitten jonkinverta syömisitä ja fiiliksistä, niin jos suunniteltu ruokavalio kiinnostaa, niin suosittelen ihan PTlle menoa niin saatte räätälöityä juuri Sinulle oman ruoka- ja liikuntaohjelman. :)

Katsotaan, miten tästä päivästä selvitään! Jotenkin nuo ruokavälit stressaa, terveisin syön joko 2h tai 6h välein yleensä.. huppista! Nyt on kyllä evästä laukussa mukana kivasti. :)

Ihanaa aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Voi raukkaa, yritä selvitä ;)

    Mä kauan aika mietin, että hommaanko vain uuden kuntosaliohjelman vai myös nuo ruokaopastukset ja onneksi päädyin vain tuohon kuntosaliohjelmaan. Mulla ei pää kestäis kyllä yhtään tollasta tiettyä ja noin tarkkaa. Tosin siinähän niitä tuloksiakin sitten saadaan.
    Heh, sain muuten silti oikein käskyn juoda maitoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän.. ja kyllä mä selviän! Nyt ei saa epäröidä!

      Kuntosaliohjelmat on kanssa jees, mulla on vaan ylimäärästä rasvaa sen verta, että se pitää saada pois ja tiivis paketti kasaan, että voi alkaa kehoa muokkaamaan, sitten siis kuntosaliohjelmaa.. :)

      Ja tuosta maidosta, mulla on kuitenkin maitotuotteina maitorahka ja jugurtti. :) Mulla oli ongelmana se, että juon niin pirusti maitoa. Mutta jos kalsiumista tulee puute, niin sitten tablettejen muodossa.
      Nytkin syön vitamiineja ja kromia lisäksi.

      Haluan kuitenkin muistuttaa,ettei tämä ole loppuelämän ruokavalio, vaan melko tiukka dietti.

      Mutta silti, voi että olen kateellinen sinulle tuosta maidosta!!:D Nauti siitä oikein urakalla!!

      Poista
  2. Miten paljon tollanen PT maksaa? Aina ollu jotenkin sellanen kuva et sellasesta saa maksaa ihan hirveitä summia :D Itellekin kyllä kelpais osaava ohjeistus ja tsemppaus, ei ehkä kuntoilut loppuis niin lyhyeen aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippunee vähän paikasta ja tuntuu että PTstäkin! Kannattaa siis suoraa mennä kysäsemään. :)

      Yleensä, ainakin mun käsityksen mukaan, kerta (n.1h) on 50-70e, mutta kyllä sen maksaa jos siitä hyötyy!:) Vesku ainakin on rahanarvoinen PT ( olipa tyhmästi sanottu:D) ja jos nyt oikeesti tottelen Veskua ruuan ja liikunan suhteen, se lupaili, että heinäkuussa tämä nainen on jo rannalla. Joten.. mieluusti maksan. :)

      Jos asut Jyväskylässä, otappa vaikka Veskuun yhteyttä

      vesa.herronen@kuntoportti.fi :)

      Sen vielä sanon, että kannattaa kysellä kyseisen PTn muilta asiakkailta sitten, oliko asiantuntevuus hyvää. Olen kuullut parilta tuttavalta, että ottanut jossakin PTn ja hän on tehnyt mm. liian keposen salitreenin, mistä ei oikein tuntunut hyötyä olevan ja mikä pahinta, se ei motivoinut se enempää. :/ Nuo tommoset on kyllä harmillisia tapauksia, mutta onneksi melko harvinaisia. :) Mutta jos haluaa varmanpäälle pelata, kannattaa kysellä muiden mielipiteitä!:)

      Poista