maanantai 28. toukokuuta 2012

22,15min

Eilen kokeilin vähän pidempää aamulenkkia, sillä ollaan Iitun kanssa päästy aamulenkkien makuun ja vanhan reitin hilpaisee alle 20 minuuttiin, kun alkuun meni n. 23min.
Eilisessä totuttelulenkissä meni 26min ja tänään n. 22min 15sec! Ei ollenkaan paha, sanoisinko. :)

Tänään mä ajattelin käydä etsimässä pitkiä juoksuhousuja jos kello sen mulle sallii, sillä collarit alkaa olla liian kuumat aamulenkeille, muttei viitti sääret paljaana silti juosta, kun kuitenkin lenkin teen 6-8 välissä aamulla päivästä riippuen. Myöskin pitkähihanen treenipaita oisi tarpeeseen, sillä toppiakaan en vielä viitsi pelkästään päälle kiskoa ja onhan tuo takki vähän kuuma, varsinkin aurinkoisissa kohdissa, millin lämpöasteet nousee jo aamustakin helposti 20 asteeseen. No ainakin aamuhiki saavutetaan! ;)

Aamulenkki oli tänään siis menestys ja tottakai se toi onnistuja-fiiliksen. Sitten normaalisti suihkun kautta aamupalan tekoon! Täydellistä munakastani syödessäni sainkin Veskulta viestiä s-postitse miten menee syömisten ja treenien kanssa. Musta on aivan ihanaa, että Vesku laittaa viestiä ja kyselee. Tulee olo, että tää prokkis on muillekkin tärkeä! Veskuhan kyllä sanoi mulle, että ottaa jokaisen asiakkaan tavoitteet henkilökohtaisesti ja alan kyllä uskomaan sitä miestä vahvasti siinä asiassa!!

Aamu alkoi siis hymyillen ja toivottavasti päivä jatkuu samanlaisena. :) Tänään mennään tekemään miehen kanssa mm. vuokrasoppari ja käväsen vähän bodypumpissa!

Eilen kävinkin pyöräilemässä kaverin kanssa Jyväsjärven ympäri ja kaikenkaikkiaan matkaa kertyi 17km. Aikaa meni kyllä 1h10min, koska lujaa ei voinut pyöräillä, koska väkeä oli niin paljon. :( Mutta kyllä se oli mukavaa ajanvietettä. :) Myöskin mun spinnihousut pääsi kokeiluun ja toimi!! Ei ollut pylly puutunut, toisinkuin kaverilla, haha!

Nyt ihanaa maanantaiaamua kaikille! :) Miten teidän viikko on alkanut?

4 kommenttia:

  1. 2 viikon sairastamisen jälkeen 3 eri koiraa lenkitin, yhden kanssa 2,7 km juoksu, yhden kanssa sama rullaluistimilla ja viimeisen kanssa kävellen sama. Huippufiilis <3 jaksoin juostakin ilman ongelmia tauosta huolimatta. Ostin uudet juoksushortsit ja pari löysää toppia, eikä edes ollut raskas juosta kun ilma virtasi vaatteiden alla, lämpöä 22 astetta.

    tsemppiä sullekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ootpa ollu ahkerana!:) Aika kätevä kun on noin monta lenkitettävää. ;) Ja uudet treenivatteet saa kyllä aina puhtia aikaan!:)

      Mun pitäis varmaan askelmittari hankkia, että tietäis suunnilleen, kuinka paljon sitä milloinkin juoksee siis matkassa katottuna. :)

      Kiitos ja tsemit sinnekkin!

      Poista
  2. Mä en ikinä jaksaisi nousta noin aikaisin juoksemaan. :D
    Tuo Vesku kuulostaa aika mahti pt:ltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan vaan päättää ja miettii tavotteita heti herätessään niin kyllä sitä kummasti jaksaa. ;) Mäkin herään kunnolla vasta parin minuutin olon jälkeen ulkona!:D

      Ja Vesku on!! :)

      Poista