tiistai 15. toukokuuta 2012

Lajikokeilussa crosstraining

Mua pelottaa huominen aamulenkki, sillä tänään puristin kyllä kaikki mehut itsestäni irti Kuntoportilla. Menin sinne väsyneenä, mutta kauan ei ehtinyt väsyttää, kun tunti alkoi. Tiesin, että tunti tulee olemaan rankka, mutta koska olin Veskulle luvannut niin menin! Vesku ei ollutkaan ohjaamassa, vaan tuuraajana oli Patty. Pattyhan on mulle tuttu jo kuntomaailmasta, missä hän veti zumbaa! Vetää muuten nyt portillakin!:) (maailmasta en enää tiedä, ainakin jossain vaiheessa Patty katosi mystisesti!) Fiilistähän tuo se, että Patty höpöttää englanniksi, ihankun olisi jossakin ihan muualla kuin Suomessa! I like. :) Mutta sitten asiaan!

Crosstarining tuntihan Kuntoportilla on suomeksi kuntopiiri. Alkulämppä meillä kaikilla oli sama, juoksua eri tyyleillä ja välillä käytiin maassa tekemässä "pyöräilyliikettä" eli jepjep, heti alkuun vatsoja! :D Kun lämpö oli saatu päälle, alettiin tekemään. 2 kiekkaa kerettiin vetästä, ensimmäinen oli kevyempi (45sec rasti) ja pisteitä oli 2 vähemmän, kuin viimeisellä kierroksella, mikä oli rankempi. Aika viimeisellä kierroksella oli 1min/piste. Vaihtoaikaa ei ollut kierroksilla, mutta onneksi saatiin kierrosten loppuessa aina juoda! Ihan loppuun itseni vedin, sillä luulin, että vikan kierroksen jälkeen olisi jäähdyttelyt, mutta mitä vielä! Juoksua ja mm. x-hyppyjä. Siinä vaiheessa jalat tuntu painavan ainakin tonnin!

Noh, vihdoin oli venyttelyjen aika. Nyt on kyllä muuten aika voittajaolo ja tosi hyvä fiilis, vaikka jalat painoi tunninkin jälkeen tonnin ja keskustan läpi lompisiminen tyhmä hymy huulilla sai varmaa mut näyttämään idiootilta. Niin ja tottakai kirkkaanpunanen naama. Ainakin tietää tehneensä!
Kotona odotti ite tekemät jauhelihapihvit, salaatti, lämpimiä kasviksia ja salkkarit ja suihku. Ah, täydellinen lopetus illalle! :)

Nyt on pakko lähteä rauhottumaan, sillä aamulla on taas klo 6.00 herätys lenkille. Kattoo nyt tosiaan miten juoksu(hölkkä) luistaa tonnin painavilla pötikkäjaloilla! :D Noh, sitten kevyempi lenkki, kunhan hiki tulee pintaan! ;)

Oikein ihanat illanjatkot kaikille ja loppuun aika kuvaava kuva vielä mun suhteesta juoksemiseen.. :D

Pst, Kuntoportti hoi, Pattylle lisää crosstraining tunteja! Se nainenhan tuli aina tekemään mun liikkeestä rankemman jos löysäilin vaikka vahingossa! :D Ihanaa rääkkiä eli niin kamalaa, niin täydellistä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti