maanantai 14. toukokuuta 2012

Loistava tarjous Kuntoportilta blogini lukijoille

Musta on aivan ihanaa, kun saan teille tälläsiä tarjouksia kun toimin portin bloggarina!:) Toivottavasti joku tarttuu tarjoukseen ja päätökseen terveellisemmästä elämästä!:)

 Naisten liikuntakeskus Kuntoportti tarjoaa Kilot vs minä-blogin lukijoille Lady Club (min.12kk) jäsenyyden hintaan 55e/kk (norm.69e/kk, huom.opiskelija 52e/kk) ja lisäksi supertarjouksena toukokuun ilmaiseksi ja kesä-, heinä- ja elokuun -50% hintaan. Nyt siis kannattaa liittyä jäseneksi ja hankkiutua vielä bikinikuntoon!

Lady Club jäsenyyteen kuuluu kuntosalin rajaton käyttö klo 06-22, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja Personal Trainerin tekemä saliohjelma sekä rasvaprosentin mittaus.

Sopimus 12kk ehtoina ovat:
- Liittymismaksu 19.90e veloitetaan ensimmäisessä maksussa
- Personal Trainer Host palvelun käyttö ilmaiseksi 3krt/vko
- Jäsenyyden saa myydä 3.osapuolelle tai yksittäisiä kuukausia voi vuokrata kaverille

Jos jäsenyys kiinnostaa, niin varaa aika esittelyyn: tuuli@kuntoportti.fi. Tämä huipputarjous vain Tuulin kautta, vastaanotossa osaavat antaa vain toukokuun yleisen tarjouksen. Laitathan siis yht.tietosi minulle: tuuli@kuntoportti niin olen yhteydessä Sinuun!

Lisäksi Kuntoportilla on 1+1 käytäntö eli jos liityt ystäväsi kanssa, niin saatte extra ilmaiset treenikuukaudet! Aina jos tuo ystävän liikkumaan Kuntoportille, niin Sinä sekä ystäväsi saatte ilmaiset treenikuukaudet!

Kannattaa hyödyntää kampanjat NYT! Yhteys tarjouksesta: tuuli@kuntoportti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti