sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Muuttokiire ja piiloväsymys

Eilen tosiaan siivoiltiin tulevaa kämppää 5h, kun luvattiin tehdä loppusiivous. Ja vieläkin on niin paljon siivottavaa, ei huh huhh! Tänään ois kuitenkin tarkoitus siirtää jo kamat paikanpäälle jos ei sada! Joten toiv. ei tosiaankaan sataisi niin pääsis järkkää kämppää siihen kuntoon, että vois hakea Ikeasta vähän "ehdotonta" täytettä sisustukseen. ;) Pursuan ideoita ja mm. yksi tuleva idea tulee pääsemään tänne bloginkin puolelle, kun sain mieheltä sen luvan toteuttaa!!

Tänään tosiaan kun silmiä vähän avasin ja koira nukkui viimeyön vieressä, niin tottakai piski halusi heti ulos, vaikka mä olisin ihan hyvin voinut nukkua vielä tunnin.. pari? No ei kait siitä, suoraa lenkille vaan. Lenkki ei sujunu ihan suunnitelmien mukaan. Jalkoja meinas kolottaa ja askel oli raskas. Noh, päätin olla itselleni armollinen ja tein tänään vähän kevyemmän lenkin. Sykkeet oli alempana ja sen takia kaloreitakin kului n. 50 vähempi, mutta eipä se ole niin nöpsönnuukaa! Ainakin aineenvaihdunta lähti käyntiin, kun kotona taas tutusti ja turvallisesti otsalta valui hiki ja haju oli ihan yhtä pistävä kuin aiemmiltakin lenkeiltä tullessani. :D

Nyt mun pitäis suorittaa viimekäden pakkaukset ja vaikka tänään sataisi niin, ettei sohvaa ja sänkyä voida siirtää, niin ainakin keittiö ja vaatehuone (<3) voidaan laittaa valmiiksi. :) Meillä on myös pieni projekti yhden karseen seinän kanssa, joka pitäisi tapetoida uudelleen. Itsehän en tapetoi, mutta repiminen kuuluu mun heiniin ja sen kyllä aloitan heti, kun oikeanlainen tapetti löytyy. :) Kannattaa myös omistaa kiva iskä, joka lupasi kustantaa tapetit!:) (kyseessä on siis vieläpä isin omistama kämppä.)

Karkaan nyt veden keittoon, että saan aamuteetä ja sitten se on vaan alkava hommailemaan. Voisko maanantaina paistaa aurinko, että aamulenkin jälkeen nukun vain auringossa puutumusta pois ja kerään rusketusta.. jooko??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti