torstai 28. kesäkuuta 2012

Sepänaukion kirpparilla lauantaina 30.6!!

Heippa!

Eli menen tosiaan myymään vanhoja vaatteitani Jyväskylän Sepänaukion kirpputorille nyt tulevana lauantaina, mikäli vaan sää sallii! (ainakin hyvää säätä on luvattu.)

Myyn itelle pieneksi jääneitä vaatteita ja jotkut on melkein käyttämättömiä! Koot on M-L ja housuissa 32/32. Merkki vaihtelee H&M laadusta esim Dieseliin ja Melodicaan ja hinnat on 1e-15e eli halvalla lähtee hyvää pois! Osa jopa vähän surullisissa merkeissä, mutta uusille on tehtävä tilaa. :)

Pikkusisko tulee kanssa mukaan ja  hänen vaatteet ovat kokoja XS-S eli kirjo on tosi laaja!! Siskokin myy vaatteensa kirppismeiningillä eli ei mitään ryöstöhintoja. :)

Tulkaa siis ihmeessä tekemään löytöjä tai vaikka ihan vaan jutskaamaan!

Ite ajattelin, että mennään sinne ylänurmelle jos saadaan paikka, eli sinne suunnatkaa lauantaina! :) Ollaan varmaan jo aamu 8 paikkeilla siellä ja lähdetän varmaan klo 14 aikoihin.

2 kommenttia:

  1. voisin tulla tsekkaamaan!! oltiin äitin kanssa pari vk sitten myymässä, meni aika vähän kaupaks. suosittelen menemään jo puol 8 ainakin, me mentiin vasta 8 ja oli jo tosi täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuu ihmeessä! :) Ois muutenki kiva nähdä pitkästä aikaa!! Ja okei, hyvä tietää. Pitääkin siis mennä jo puol 8 sitte viimeistään. :)

      Poista