maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tehokas aamu luvassa!

Huomenia! Saavuin n. 30min sitten aamulenkiltä koiran kanssa ja nyt on aamupala vedetty massuun. Lenkillä keskisyke oli n. 136 paikkeilla jos jotakuta kiinnostaa. :) Ei liian rajusti heti aamusta, pääasia että hikipisarat saadaan näkyviin. ;) Sen saa kevyellä hölkällä Harjulla, kun on ylä- ja alamäkiä, että syke on välillä matalampi mutta max. pomppaa nykyään vaan sinne 160.

Kohta mun pitääki laittaa vaatetta niskaa ja lähtä portille vähän Shapeen treenaamaan. Viime viikkonen Shape hurmasi mut niin paljon, että eihän sitä nyt voi jättää väliinkään! Vähän kyllä jännittää eilisen kuulailun jäljiltä, kun on hartiat vähän hellänä ja tiukka hartiabiisi on luvassa.. huh huh ;)

Eilenkin tuli tehtyä aamulenkki, kahvakuula, syvävenyttely ja siivousta. Eli ihan mukavasti meneepi nää kesäpäivät. Treenikärpänen on purasemassa ja kovasti koitan innostaa sitä puremaan ja lujaa!!

Nojoo nyt treenikassi valmiiksi ja kaupan kautta treenailemaan, ettei pääse hiki kuivumaan. ;) (yleensä siis käyn aamulenkin jälkeen heti suihkussa, mutta nyt en nää siinä mitään järkeä kun 1.5h päästä aamulenkistä alkaa shape ja sen jälkeen kuitenkin pitää pestä hiki pois.. hienhajusena siis pari tuntia pitääpi elellä..)

Ihanaa aamunjatkoa kaikille! Viettäkääs mukava ja tehokas päivä!

5 kommenttia:

  1. No sehän on hyvä jos reenikärpänen puraisee tai edes näykkäisee niin on paljon innostavampaa se liikkuminen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano!:) Ja en malta edes kuvitella, kuinka se nopeuttaa tätä painonlaskua! Pian pääsee eri ruokavaliolle (joka on pikkuriikkisen löysempi) ja sitten kunnon saliohjelmat varmaankin. Aaa cant wait!

      Poista
  2. Olen pitkään seuraillut blogiasi anonyyminä, nyt loin tunnukset ja pistin vielä bloginkin pystyyn! Mutta, jatkan nyt ihan "oikeana" lukijana, juttujasi on ollut niin kiva lukea. Keep going :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla! Tervetuloa "oikeaksi" lukijaksi! :) Pitääpä kurkata sun blogi kanssa. :)

      Poista
    2. Kannattaa laittaa vielä blogin asetuksista, että sun profiilissa näkyy linkki sun blogiin, niin pääsee kyyläilemään!:)

      Poista