sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Hengissä ollaan!

Musta tuntuu, että en oo kirjottanut tänne blogin puolelle ikuisuuksiin, vaikka kyse taitaa olla muutamasta päivästä! Mielihän tekisi kirjoittaa vaikka päivittäin mutta aika ja energia ei sellaista nyt salli.

Aamulenkit on mennyt suunnitellusti, vaikka työt alkoikin to ja pe klo 7. Tosin torstaina en lenkkeillyt keskivikkoisen lämmön takia, mutta perjantaina kello soi 4:45 ja lenkillä olin 5:00! Huomasin kyllä myöhemmin, että puoli 6 olisi ollut myös ihan tarpeeksi aikaisin lenkkeilylle, mutta ei se mitään! Oli ihana olla aamu rauhassa. :) Mua ei edes väsyttänyt, sillä olin mennyt torstaina jo 21:30 nukkumaan.

Eilisestä sen verta, että sain aamulla puhelun, jossa kerrottiin, etten sanut yhdestä paikasta töitä ja se olisi ollut mulle ihan unelmapaikka!:( Kuullemma liian vähän työkokemusta ja sen ymmärrän. Myymäläpäällikkö kuitenkin kertoi, että säilyttää mun hakemuksen ja CV, että osaa ottaa ehkä yhteyttä jos he sykyllä tarvitsisivat vaikka extra-työntekijää ja heillä olisi kunnolla aikaa perehdyttää. Odottamaanhan ei saisi jäädä, mutta kyllä se ilouutinen heti toi toivonkipinän takaraivoon.. :)

Noh, olin sitten tosi pettynyt, koska oli tosi varma olo juurikin haastattelun jälkeen. Ei muutakun iskän prätkän selkään kun se lähti opettamaan pikkusiskoa ajamaan kevarilla ja unohtamaan murheet. Ajettiin Jyväskylästä Pieksämäen kautta Jämsänkoskelle Vanhaan Myllyyn syömään!

Ravintolasyöminen mua vähän jännitti tämän ruokavalion takia, mutta päädyin lohisalaattiin, missä pyysin laittamaan jonkun sinappicremen erilliseen astiaan ja en siihen sitten koskenut! Salaatinkastikkeenakin toimi joku maustettu öljy, joten ateria oli ihan "luvallinen" raaka-aineiltaan ;) Tosin kalaa oli lautasella 100g sijaan varmasti 200g ja olinkin aika ähky ruuan jälkeen, mutta en usko että tämmöinen "sortuminen" aiheuttaa sen kummoisempaa vahinkoa, kun ähky. Sitäpaitsi, en ollut nyt n. kuukauteen syönyt mitään noin hyvää!! Mun salaatti siis sisälsi kalaa,parsaa,herneitä,salaattia ja porkkanaa! Vihanneksiakaan en tosiaan muulloin oikein syö, mutta porkkanaa oli tosi vähän ja se oli niiin hyvää.. herneistä en välitä, joten ne jätin oikeastaan syömättä.

Ajelemisessa meni se 5h jonka jälkeen käytiin Gigantissa ostamassa pari juttua ja sitten puuduttikin niin paljon, että lepäilin vaan ton mieheni kanssa!

Tänään on käyty jo lenkillä ja ajattelin, että jos menisi kirppareita kiertämään kun on niin mälsä ilma! Multa nääs alkaa tippumaan hyvää vauhtia housut jalasta! Ostin jo perjantaina vyön ensiavuksi, haha! Vaa'alla tosiaan en oo kerenny käymään, joten en tiedä edistystä tässä projektissa, mutta vaa'allekkin suuntaan jossain vaiheessa! (Ja mikä parasta, mua ei edes ahista mennä vaa'alle, niinkuin ennen. Ihanan vapauttavaa!)

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille ja pahoittelut kilometripostauksesta!

Ps. postaustoiveita?

3 kommenttia:

  1. Harmi tuo perehdytyksen puute! Se on kyllä jokaisen työnantajan velvollisuus järjestää.. kannattaa antaa vähän palautetta vaikka sitten kun työt lopetat jos et muuten kehtaa!

    Mulla alkaa aamuvuoro myös 7 ja kovasti työkaverin kanssa mietittiin, että jos joskus olis yhteinen aamuvuoro niin käytäs salilla ennen töitä.. se tarkottas sitä, että kello 5 ku salin ovet aukeaa niin sinne painetaan sitten heti. Houkuttelisi toisaalta kovasti testata, mutta sitten kun on sopinut kaverin kanssa niin sillon on sitten pakko mennä vaikka kuinka väsyttäisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on.. ja kiitän vinkistä. :)

      Ja kannattaa kokailla kunnon aamusalia!:) Totuttele ensin vaikka justiinsa juoksemalla heti aamutuimaan 6-7 aikaan vaikka viikon ajan nii ei tunnu nii pahalta kun kroppa on tottunu! :)

      Poista
    2. Nii ja kerro multakin miltä sitten tuntuu kello 5 aamusali, että pitäiskö munkin testailla!!

      Poista